Ugodno!

G13508 Hot Rims Mag & Aluminium Polish 227 gr – za vse nelakirane kovinske površine!

21.90  z DDV

2 na zalogi

Opis

Koda: G13508   Hot Rims Mag & Aluminium Polish

Politura je še posebej primerna za nego kromiranih platišč in platišč iz lahkih kovin, vendar se lahko uporablja na vseh nepremazanih (nelakiranih, nebarvanih) metalnih površinah.

V nobenem primeru ne uporabljajte politure na premazanih metalnih površinah!

Meguiar’s Hot Rims Mag & Aluminium politura poskrbi za izjemen lesk na kromiranih platiščih in na platiščih iz lahkih kovin. Ta politura bliskovito hitro odstrani rjo, oksidacije in ostalo umazanijo iz vseh neprevlečenih/nelakiranih metalnih delov vašega avtomobila in to brez pomoči nevarnih kemikalij. Obdelana površina zasije z izjemnim leskom. Odličen rezultat lahko dosežete tudi na medenini in bakru. Politura zaščiti površino pred novimi oksidacijami in ima prijeten vonj po cimetu. Zaradi velike odprtine embalaže je zajemnaje paste veliko lažje, tudi z gobico za strojno poliranje.

Uporaba: Nanesite manjhno količino politure na čisto bombažno krpo ali na gobico za nanos. Drgnite površino tako dolgo, da se prične svetiti. Nato površino obrišite s čisto bombažno krpo ali s krpo iz mikrovlaken. Ne polirajte pozlačenih ali premazanih (barvanih, lakiranih) metalnih površin!

 

 

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST G135

PODATKI IZ CLP ETIKETE G135

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “G13508 Hot Rims Mag & Aluminium Polish 227 gr – za vse nelakirane kovinske površine!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja