Ugodno!

M5032 One Step Marine Cleaner Wax – 945ml

47.90  z DDV

Koda: M5032   Marine čistilo & vosek (2v1)  945ml

Je namenjen za fino poliranje in voskanje gelcoata ali laka v enem koraku.

Očisti in odstrani manjše do srednje močne oksidacije in praske na redno vzdrževanih plovilih in avtodomih ter odlično zaščiti površino.

Nanašate ga lahko ročno ali strojno.

Marine Cleaner Wax  je naš najbolj prodajan Marine proizvod. Je zelo enostaven za uporabo. Ščiti pred soljo in UV-žarki. Ne vsebuje grobih zrnc in ne povzroča prask. Kljub temu zelo dobro čisti. Osnovni namen izdelka je fino poliranje gelcoata ali laka in hkratna zaščita z voskom. Primeren je predvsem za uporabo na redno vzdrževanih plovilih in avtodomih, ki na površini nimajo močnejših oksidacij in prask. Pri močnejših poškodbah površine priporočamo predhodno poliranje z M6732 One Step Compound, pri zelo močnih poškodbah pa z bolj grobo Marina polituro M49 Meguiars Oxidation Remover.

Uporaba: Izdelek je razvit za poliranje in voskanje v enem koraku, tako na gelcoatu kot na lakiranih plovilih. Pred uporabo dobro pretresite. Površina naj bo ohlajena in v senci. Uporaben je tudi na pleksi in akrilnem steklu.Lahko nanašate ročno ali strojno.Pustite, da se izdelek posuši in ga obrišite s suho krpo. Če redno negujete plovilo, bo le-to vedno zaščiteno in nanos voska bo enostaven. Kdaj je potrebno voskati? Ko vodne kapljice več ne polzijo po površini in ko se začne umazanija zažirati v površino.

  

 

 

 

Opis

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST M50

PODATKI IZ CLP ETIKETE M50

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “M5032 One Step Marine Cleaner Wax – 945ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja