Ugodno!

Zaščitna maska 3M4277 ABE1P3 – set (za termo-sublimacijo oksalne kisline)

64,90  z DDV

Koda:3m4277set   ABE1P3           Za popolno zaščito izberite še Kombinezon 3M                              

Če želite izbrati pravo masko in filter za vašo dejavnost, kliknite na  IZBERI  PRAVO MASKO IN FILTER 3M,  kjer boste na straneh 4, 5 in 6 našli ustrezne informacije.

Ta maska se po cca 25 urah aktivne rabe zavrže, ker nima zamenljivih filtrov. Alternative zaščitnih mask z zamenljivimi filtri so naslednje:

set s polobrazno masko          set s celoobrazno masko

 

Ni na zalogi

Opis

 Za popolno zaščito izberite še Kombinezon 3M   

Set sestavljajo zaščitna maska 3M4277 in zaščitna očala 3M2890A. Zaščitna maska 3M4277 ščiti dihala pred plini, organskimi hlapi in nevarnimi prašnimi delci.

Lastnosti zaščitne maske: – ne potrebuje vzdrževanja – ima dva velika filtra z aktivnim ogljem, ki omogočata majhen odpor pri dihanju – oblika je takšna, da ne omejuje preglednosti perifernega polja – ima paraboličen ventil, ki preprečuje prekomerno segrevanje – je lahka in skladna – ima antialergijski obrazni del – z ojačanim trakom za glavo – trak za vrat se enostavno pritrjuje. Priporočena zamenjava maske je po 25 urah aktivne uporabe.

Standard EN 405 – (FFABE1P3) zaščita pred organskimi, anorganskimi in kislimi plini in hlapi (npr. SO2 in HCl) ter pred trdimi delci, ki do 30-krat presegajo MPI.

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zaščitna maska 3M4277 ABE1P3 – set (za termo-sublimacijo oksalne kisline)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja