Ugodno!

Set politur 3M – zelena & rumena & modra 3x250ml

53.90  z DDV

SKU: set3m4 Categories: , ,

Opis

Koda: SET3M4 Fast Cut Plus Extreme & Extra Fine & Ultra Fine    

Set sestavljajo naslednje politure:

51815 Fast Cut Plus Extreme 250 gr (groba) – zelen pokrovček

80349 Extra fine 250 ml (fina) – rumen pokrovček  

50383 Ultra fine 250 ml (antihologramska) – moder pokrovček

  • 51815 Groba polirna pasta (250ml)

Visoko učinkovita polirna pasta z zelenim zamaškom, namenjena za hitro odstranitev risov, ki nastanejo pri brušenju. Zagotavlja kvalitetno odstranjevanje prask na laku. Z njo dosežemo visok sijaj na starih in svežih avtomobilskih barvah. Ima odlične rezalne lastnosti. Pasta je idealna za uporabo v avto ličarskih delavnicah in se uporablja za strojno poliranje. Pasta se uporablja kot prvi korak pri poliranju. Priporočena uporaba skupaj z grobo, zeleno polirno gobo.

  • 80349 Fina polirna pasta (250ml)

Srednje groba polirna pasta, ki je primerna za odstranjevanje manjših površinskih prask ter ostankov sledi grobega poliranja. Pasta je idealna za uporabo v avto ličarskih delavnicah in se uporablja za strojno poliranje. Pasta se uporablja kot druga stopnja pri poliranju. Priporočena je uporaba skupaj s fino, rumeno polirno gobo.

  • 50383 Ultra fina polirna pasta (250ml)

Pasta za odstranjevanje hologramov (SE), je ena najbolj priljubljenih polirnih past za odstranjevanje hologramov na svetu. Hitro in učinkovito odpravlja madeže, holograme in druge napake pri poliranju. Po uporabi za sabo pušča izjemno visok sijaj. Pasta se uporablja kot tretja oziroma zadnja stopnja pri poliranju. Priporočena je uporaba skupaj s fino, modro polirno gobo.

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set politur 3M – zelena & rumena & modra 3x250ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja