Ugodno!

Mirka DerosII 750CV 175mm / hod 5mm (novo!)

Izvirna cena je bila: 740,28 €.Trenutna cena je: 590,00 €. z DDV

1 na zalogi

Opis

Koda: MID7504044   Direct Electric Random Orbital Sander II 175mm hod 5mm Central Vac

Dobava po pošti po plačilu predračuna. Blago lahko prevzamete tudi v našem skladišču v Izoli, vendar po predhodnem dogovoru (telefon 064 188077 ali elektronski naslov info@ansi.si

 Pogoji Mirka garancije 2+1          Brusni papir 175mm  od P40 do P4000

Tukaj registrirajte svoje orodje za pridobitev 3-letne garancije (najkasneje 30 dni po nakupu)

Tehnični podatki: Moč: 400W;  Omrežna napetost: 220-240 Vac;  Št. obratov: 6000-9.000 rpm/s;   Ekscenter: 5mm;   Premer krožnikov:175mm;  Teža: 1,1kg;  Nivo hrupa: 71dB; Vibracije: 2,8m/s²; Podložni krožnik: 8292703011

Mirka® DEROS II 750 je 175 mm direktni električni ekscentrični brusilnik, razvit za učinkovito brušenje velikih površin brez prahu.

Mirka DEROS II 750 ima 5,0 mm oscilacijo, ki je primerna za splošno brušenje. Je najpogosteje uporabljena oscilacija in dosega dobro ravnovesje med odstranjevanjem materiala in končno obdelavo površine.

Velik brusni krožnik omogoča hitrejše in bolj ravno brušenje velikih površin. Z večjo površino krožnika se posledično poveča vakuumski tlak, kar izboljša splošno zmogljivost. Upoštevajte, da zaradi razlik v teži brusnih krožnikov posameznih modelov DEROS II, le teh  ni mogoče zamenljivo uporabljati. Torej brusnih krožnikov 150mm na DEROSII750 ne morete uporabljati in obratno.

Učinkovita Mirka® DEROS II je kompakten električni brusilnik, ki je enostaven za uporabo. Generacija Mirka DEROS II nadaljuje zgodbo uspešnega vibracijskega brusilnika s številnimi izboljšavami za uporabnika. Nizko-profilni in lahki brusilnik Mirka DEROS je dobro znan po svoji ergonomiji, odlični vodljivosti in uravnoteženem občutku in omogoča uporabniku zelo visok nivo ugodja pri delu. Mirka DEROS II se zaradi nizke ravni hrupa in nizkih vrednosti vibracij lahko uporablja dolgo časa brez utrujenosti. Nova zasnova operaterju še olajša prilagajanje hitrosti brušenja: Mirka DEROS II ima poleg enostavne ročice za nastavitev hitrosti brušenja tudi dobro vidne LED indikatorje za regulator hitrosti in ločeno stikalo za vklop/izklop. Zahvaljujoč dolgotrajnemu in visoko učinkovitemu brez-krtačnemu motorju Mirka DEROS II vzdržuje konstantno hitrost in se lahko brez napora spopade tudi z zahtevnimi opravili in težkimi aplikacijami.

V okviru rešitve za brušenje brez prahu, Mirka DEROS omogoča učinkovito brušenje brez prahu, povezljivost Bluetooth pa omogoča brezhibno integracijo z aplikacijo myMirka za spremljanje vibracij.

Ključne značilnosti Mirka® DEROS II:

• Kompaktna, ergonomična in enostavna za uporabo.

• Visoko udobje uporabnika -> lahko se uporablja dolgo časa brez utrujenosti.

• Enostavna ročica za prilagajanje hitrosti brušenja z jasno vidnimi LED indikatorji za število vrtljajev.

• Omogoča učinkovito brušenje brez prahu.

• Brez-krtačni motor z visokim izkoristkom in dolgo življenjsko dobo.

• Z lahkoto se spopada tudi z zahtevnimi opravili in težkimi aplikacijami.

• Bluetooth povezljivost in spremljanje vibracij.

 

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mirka DerosII 750CV 175mm / hod 5mm (novo!)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja