Splošni pogoji

KONTAKT: info@ansi.si

 BLIŽNJICA V SPLETNO PRODAJALNO

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA:

Naziv podjetja: POSLOVNE STORITVE ANSI, ANDREJ SLEKOVEC S.P.

Odgovorna oseba in upravitelj spletne strani: Marjan Slekovec (prokurist)

Sedež podjetja: VRTNA ULICA 18, 6310 IZOLA

Identifikacijska številka za DDV: SI84494972

Transakcijski račun: 0311-81000005198 SKB d.d.

Matična št.: 1628640000

Vpis v register: Okrožno sodišče v Kopru

Podjetje JE zavezanec za DDV.
Podjetje ni član Gospodarske zbornice Slovenije.

Dobavni rok, dostava in stroški pošiljanja:

Ob vsaki uspešni oddaji naročila naročnik prejme na elektronski naslov potrditev prejema naročila pri prodajalcu, ki ga avtomatsko izvrši spletna stran. Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-2 delovne dni, v ostalih primerih pa do 6 delovnih dni. O morebitnem daljšem dobavnem roku, ali o možnosti dobave nadomestnega artikla, vas bomo obvestili po elektronski pošti na e-naslov, ki ga boste navedli ob naročilu. V takem primeru bo sprememba vsebine naročila postala veljavna šele z vašo potrditvijo na  e-naslov info@ansi.si.

Dostavo vršita podjetji GLS Slovenija ali Pošta Slovenija. Blago bomo dostavili na naslov, ki ga boste navedli v naročilnici. V kolikor je naslov prejemnika drugačen, ga morate posebej navesti.

V pavšalu stroškov dostave (trenutno 2,99€)  so zajeti tudi stroški provizije, za morebitno plačilo po povzetju. V primeru vrednostni naročila nad 80,00€ se pavšal stroškov dostave ne zaračuna.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga:

Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju POSLOVNE STORITVE ANSI, ANDREJ SLEKOVEC S.P. sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom pogodbe, je strošek neposrednega vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu.

Odstop od pogodbe potrošnik izvrši tako, da odpošlje blago v roku 14 dni od prejema  na naslov POSLOVNE STORITVE ANSI, ANDREJ SLEKOVEC S.P., VRTNA ULICA 18, 6310 IZOLA, ali v istem roku pošlje dopis na kontaktni email info@ansi.si , blago pa vrne v 30 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejemu, brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, kompletni, nepoškodovani in v originalni embalaži, drugače se kupnina NE VRNE. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik POSLOVNE STORITVE ANSI, ANDREJ SLEKOVEC s.p., VRTNA ULICA 18, 6310 IZOLA vrne celotno kupnino (brez stroškov dostave) najkasneje v roku 30-ih dni od prevzema vrnjenega blaga. Kupec mora biti lastnik TRR, saj lahko podjetje POSLOVNE STORITVE ANSI, ANDREJ SLEKOVEC S.P. kupcu vrne kupnino le na TRR.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v POSLOVNE STORITVE ANSI, ANDREJ SLEKOVEC S.P., VRTNA ULICA 18, 6310 IZOLA  elektronski trgovini. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega izgleda blaga.

Plačila

V spletni trgovini je možno plačilo po povzetju, plačilo preko PayPal računa in plačilo po predračunu z nakazilom na TRR:  0311 8100 0005 198 (SKB d.d.)  podjetja Poslovne storitve ANSI, Andrej Slekovec s.p., Vrtna ulica 18, 6310 Izola. Za morebitne kupce izven Slovenije ne velja možnost plačila po povzetju, temveč samo nakazilo v € na transakcijski račun in plačilo preko PayPal računa.

Pri plačilu po povzetju je naročeno blago potrebno plačati z gotovino ob dostavi blaga, ki ga opravlja podjetje Pošta Slovenije d.o.o. na naslov, ki ga kupec navede na naročilnici, ali GLS Slovenija, kjer je možno poleg gotovine plačati tudi s plačilnimi oz. kreditnimi karticami. V paketu kupec prejme poleg naročenega blaga tudi račun za dobavljeno blago.

Naročilo obvezuje kupca, da blago brezpogojno plača in prevzame, ter šele zatem uveljavlja pravico do vračila blaga.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina www.ansi.si in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.ansi.si sta nujna in potrebna izključno za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine www.ansi.si. Upravitelj spletne strani ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z osebnimi podatki strank/naročnikov. Osebni podatki strank/naročnikov storitev spletne trgovine www.ansi.si se hranijo v elektronski Evidenci naročil na spletni strani in v Evidenci elektronskih sporočil na elektronskem naslovu info@ansi.si, so zavarovani in dostopni izključno upravitelju spletne strani.

Evidenca naročil

Podatke v Evidenci naročil upravitelj spletne strani ne more spreminjati/obdelovati/posredovati, možen je samo vpogled vanje, spreminjanje statusa naročila in njihovo brisanje. Evidenca naročil je namenjena predvsem registriranim uporabnikom spletne strani, da imajo vpogled v zgodovino lastnih naročil. Če registriran uporabnik spletne strani želi, da iz Evidence naročil izbrišemo vsa njegova zaključena naročila, nam naj to sporoči na elektronski naslov: info@ansi.si . Na osnovi jasne identifikacije uporabnika spletne strani  in jasno izražene želje po brisanju bo upravitelj spletne strani nemudoma izvršil brisanje vseh zaključenih naročil uporabnika iz Evidence naročil.  S tem bo tudi uporabnik izgubil vpogled v zgodovino lastnih naročil na spletni strani.

Evidenca elektronskih sporočil

Upravitelj spletne strani bo iz Evidence elektronskih sporočil na elektronskem naslovu spletne strani info@ansi.si, ne glede na željo uporabnikov, 30 dni po zaključku naročila obrisal vsa prispela elektronska sporočila. Uporabniki spletne strani lahko ta sporočila hranijo na lastnih elektronskih naslovih.

Arhiviranje računov:

Kopije računov se arhivirajo na naslovu ANSI s.p., Vrtna ulica 18, 6310 Izola. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: info@ansi.si

Pogodba vsebuje vse člene navedene v skupini [Splošni pogoji] s katerimi se mora kupec strinjati ob morebitnem naročilu blaga.

Podjetje POSLOVNE STORITVE ANSI, ANDREJ SLEKOVEC S.P., VRTNA ULICA 18, 6310 IZOLA si pri vnašanju podatkov v spletno trgovino www.ansi.si pridržuje pravico možnosti napačnega vnosa cene ali opisa tako, da za napake ne odgovarjamo.

Garancija

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in navodilih za uporabo in se jo uveljavlja z garancijskim listom in računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe nastale po prevzemu blaga, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.

Vsi izdelki v spletni trgovini imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

Garancijski rok

Garancijski roki za blago v naši spletni trgovini znaša 1 (eno) leto, razen v primeru, ko je na garancijskem listu naveden daljši garancijski rok.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja