NOVO v ponudbi

Prikaz vseh 4 rezultatov

 • G180224 Ultimate Heavy Duty All Purpose Cleaner – 709 ml (zelo močno čistilo!)

  Ugodno! 15.90  z DDV

  Koda: G180224 Večnamensko čistilo Ultimate HD All Purpose Cleaner 709mm

  VIDEO 

  Je odlično čistilo za odstranjevanje mrčesa iz vetrobranskih stekel in odbijača! Za pomoč pri odstranjevanju ostankov mrčesa uporabite še nano gobico. Čisti različne materiale tako zunaj, kot znotraj avtomobila: platišča, gumo, vinil, tekstil, plastiko, preproge, krom itd. V primerjavi z All Purpose Cleanerjem G9624 je še agresivnejši in je namenjen posebej trdovratnim madežem vseh vrst.

  Uporaba: Površina naj bo ohlajena in v senci. Kadar čistite tkanino, najprej preizkusite obstojnost barve na manj vidnem delu površine. S čistilom poškropite direktno na površino in pustite, da deluje (prodira v notranjost) kakšno minuto. Površino lahko tudi zdrgnete  s ščetko. Površino nato – odvisno od materiala, ki ga čistite – obrišete s krpo iz mikrovlaken, ali jo sperete z vodo.

  Ne uporabljajte za čiščenje nelakiranega aluminija ali displejev, usnja in umetnega usnja!

   

 • D10101 Meguiars Detailer All Purpose Cleaner – 3,78L koncentrat

  Ugodno! 35.90  z DDV

  Koda: D10101   Večnamensko čistilo Meguiars – koncentrat 3,78L

  Meguiar’s All Purpose Cleaner je eno izmed najpriljubljenejših večnamenskih čistil. Prvotno je bilo sredstvo razvito za čiščenje notranjosti, vendar pa odlično deluje tudi na vseh zunanjih površinah. Primeren je za čiščenje vseh notranjih površin, kot so plastika, vinil, usnje in tekstil, ter zunanjih, kot so platišča, pnevmatike, insekti in ostala trdovratna umazanija. Njegova superiorna zelo peneča sestava nežno odstranjuje umazanijo. Primeren je tudi za mehčanje umazanije pred globinskim čiščenjem tekstila.

  Navodila za uporabo:
  Sredstvo ustrezno razredčite 1:4 ali 1:10 (čistilo : voda). Priporočljivo je, da naredite mešanico v  dveh različnih pršilkah in razmerje 1:4 porabite za zunanjost in 1:10 za čiščenje notranjosti vozila. Pršilke morajo imeti pršilno glavo, ki je odporna na kemikalije. a čiščenje zunanjosti. Napršite na površino, podrgnite z mikro krpo ali krtačko in obrišite ali sperite do čistega.

 • G210256 Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo 1410+236 ml

  Ugodno! 31.90  z DDV

  Koda: G210256   Dvokomponetni SIOO2 šampon z voskom Meguiars       

  VIDEO PREDSTAVITEV                                       

  Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax je najmodernejši, dvo-komponetni avto šampon z učinkom pranja, ki ga še niste doživeli.

  Meguiars Hybrid Ceramic Wash (velika plastenka) je obogaten z zelo drsečimi in malo penečimi tenzidi, ki umazanijo na rahlo dvignejo s površine in jo nežno odstranijo.

  Meguiars Hybrid Ceramic SIO2 ojačevalec (majhna plastenka) je zelo učinkovit dodatek voska s takojšnjim delovanjem, ki ustvari na laku površino z ekstremno vodo-odbojnostjo. Obe komponenti skupaj ustvarita čisto in gladko površino, na katero se voda in umazanija zelo težko oprimeta.

  Uporaba: Za najboljši rezultat poskrbite, da bo avto ohlajen in v senci. Najprej odstranite/sperite grobo umazanijo.

  1. Da bi napravili najboljšo mešanico obeh komponent, uporabite priloženo merilno posodico. Napolnite posodico s šamponom 3x do oznake „1 OZ“ in tako boste izmerili 90ml šampona, ki ga zlijete v vedro za pranje. V vedro nato natočite 11,36 litra vode (3 galone) in vsebino spenite.
  2. Nato z merilno posodico izmerite 1x 0,5 OZ SiO2 ojačevalca in ga dolijte v vedro s šamponom.
  3. S pomočjo specialne rokavice za pranje s tem šamponom  – Meguiars Hybrid Wash Mitt – operite avto od zgoraj navzdol. Avto nato sperite s curkom.
  4. Po pranju obrišite površino s kvalitetno krpo iz mikrovlaken za brisanje avtomobila (npr. Meguiars Supreme Drying Towel).

   

 • MTS1501 Strgalo za odstranjevanje nalepk + 10 dvostranskih rezil

  11.60  z DDV

  Koda: MTS 1501 

  Z MTS1501 strgalom lahko brez težav in varno s trdne površine odstranite nalepke. Rezilo iz umetne mase je sicer zelo ostro, vendar je  veliko mehkejše od metalih rezil in bo prej postalo topo, kot pa poškodovalo površino. Strgalo lahko uporabite tudi na zelo občutljivih površinah. Dvostransko rezila zelo enostavno obrnete in zamenjate.

  Menjava rezila: Snemite temno rjav pokrovček. Ročno odvijte vijak i snemite še rumeno ploščico nad rezilom. Bodite previdni, da se ne porežete na ostrini rezila. Rezilo obrnite ali ga zamenjajte z novim, če je že obojestransko izrabljeno. Ponovno pokrijte rezilo z rumeno ploščico in privijte vijak.

   

Prikaz vseh 4 rezultatov