Razmaščevalec, odstranjevalec barve

Prikaz vseh 2 rezultatov

 • Hempel razmaščevalec 99611 0,75 l

  Ugodno! 12,90  z DDV

  Hempel priročnik za barvanje

  Koda: 99611-00000 Hempel’s Degreaser            

  Uporablja se za odstranjevanje slojev voska iz ostankov silikona iz poliestrskih površin ojačanih s steklenimi vlakni.

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki. Varnostni list odprete s klikom na naslednjo vrstico:

  HEMPEL’S DEGREASER 9961100000-SI

 • Hempel Paint Stripper 69560 – odstranjevalec barve 0,75L

  Ugodno! 24,90  z DDV

  Hempel priročnik za barvanje

  Koda: 69560 Hempel Paint Stripper 0,75 l         VIDEO PREDSTAVITEV

  Staro barvo in antifouling najlažje odstranite s pomočjo izdelka Hempel Paint Stripper. Ta izdelek, ki deluje na bazi univerzalnega topila, se lahko koristi na večini barvanih in lakiranih površin.

  Metoda: Proizvod nanesite v izdatni količini na suho površino z valjčkom ali čopičem. Ne obdelujte v enem koraku hkrati prevelike površinen. Obdelovalno površino prekrijte z Alu folijo in s tem preprečite preveliko izhlapevanje aktivnega topila. Počakajte 30-45 minut, dokler se plast barve ne stopi ali odstopi od površine. Najkrajši čas je potreben za antivegetacijske premaze, alkidne barve in lake, najdaljši čas pa za silikon in epoksid. Bodite pazljivi pri obdelavi steklenih vlaken in plastike (lahko poškoduje termo-plastične materiale). Odstružite staro barvo in očistite površino z vročo vodo in s Hempel Bosat šamponom. Na starih in debelih premaziih bo morda potrebno ponavljanje postopka.

Prikaz vseh 2 rezultatov