Profesionalna nega

Prikaz vseh 37 rezultatov

 • D10101 Meguiars Detailer All Purpose Cleaner – 3,78L koncentrat (po naročilu!)

  Ugodno! 35,90  z DDV
 • D15501 Meguiar’s Last Touch Spray Detailer D155 -3,78 L

  Ugodno! 49,90  z DDV
 • D4101 MTS črnilo za pnevmatike 3,78L

  Ugodno! 82,90  z DDV
 • DRTU200232 Meguiars Iron Removing Spray “Clay” – 946 ml

  Ugodno! 26,90  z DDV

  Koda: DRTU200232 Meguiars sprej za odstranjevanje rje 946ml  

  SAMO ZA PROFESIONALNO UPORABO!

  Meguiar´s Iron Removing sprej “Clay” hitro in varno odstrani umazanijo, kot je zračna rja in industrijski prah. Istočasno na površini topi umazanijo, kot je kovinski prah železniških tirov in železove okside. Ta sprej je v veliko pomoč pri optimalni pripravi površine za lakiranje. 

  Navodilo za uporabo:

  1. Operite in posušite vozilo, da odstranite vso manj trdovratno umazanijo.
  2. S sprejem poškropite lak in pustite da 2-3 minute deluje na površini. Sprememba barve nakazuje na to, da se železovi oksidi topijo.

  Opozorilo: Delajte v senci in na ohlajeni površini!

  1. Preden se sredstvo posuši, obrišite površino z mokro rokavico ali krpo iz mikrovlaken, potem vozilo temeljito operite in posušite.

  Nasvet: Pri trdovratnejši umazaniji na laku, kot sta barvna meglica in smola, namesto rokavice iz mikrovlaken  uporabite čistilni plastelin. Z Iron Removing sprejem poškropite 30×30 cm površine in jo s plastelinom previdno zdrgnite, dokler ne postane gladka.

  NE DOVOLITE DA SE SREDSTVO POSUŠI NA POVRŠINI! Vozilo in plastelin temeljito sperite z vodo in posušite. Opozorilo: Meguiar´s Iron Removing sprej lahko pusti lepljivo snov. Sredstva se ne dotikajte. Po uporabi si roke temeljito operite in posušite.

   

 • D110 Meguiar’s Hyper Wash za peneče predpranje in pranje – 3,78 L

  Ugodno! 57,90  z DDV

   

   

   

 • D111 Meguiar’s Auto Shampoo Plus – koncentrat 3,78 L

  Ugodno! 49,90  z DDV

   

   

   

 • D15505 Meguiar’s Last Touch Spray Detailer D155 -18,9 L

  Ugodno! 154,90  z DDV

  BREZPLAČNA DOSTAVA!

  Koda: D15505    Čistilo za pranje brez vode Last Touch Detailer D155 

  Za čiščenje vseh površin brez uporabe vode.

  Zelo primerno čistilo za odstranjevanje politure pred voskanjem. Ne popraska površine in prijetno diši.

  Odličen profesionalen proizvod za hitro čiščenje brez vode. Zelo primeren je tudi za odstranjevanje politure pred voskanjem. Vsebuje sredstva za visok sijaj in voske. Z njim odstranjujete prstne odtise, ptičje iztrebke, drevesno smolo, insekte maščobo, vodne madeže…. Čistilo lahko uporabljate na različnih  površinah, kot npr. na vseh vrstah lakov, steklu, gumi, plastiki, usnju, kromu, aluminiju, jeklu …. Čistilo ima izjemno prijeten vonj.

  Uporaba: Priporočamo uporabo s krpo iz mikrovlaken. Čistilo razpršite po površini. Bolj kot je površina umazana, več čistila boste porabili.  Nato umazanijo narahlo in brez pritiska obrišete s krpo iz mikrovlaken ter še enkrat s čisto krpo. Na ta način grobi delci ne bodo poškodovali površine laka. Ne pustite, da se proizvod posuši, preden ga obrišete.

 • MTS 10 Čistilo za steklo 5L

  29,90  z DDV

  Koda: mts1005 Glass Cleaner 5L              

  SE NE MEŠA Z VODO!

  Odlično čistilo, ki zelo učinkovito in hitro očisti s steklo. Ima zelo visok delež topila in hitro hlapi. Primerno je za uporabnike, ki želijo hitro opraviti svoje delo.

  pH vrednost: 10,5 – 11,5

   

 • D17001 Meguiar’s Professional Hyper Dressing D170 – 3,78 L

  Ugodno! 114,90  z DDV
 • D17005 Meguiar’s Professional Hyper Dressing D170 – 18,9 L – po naročilu!

  Ugodno! 389,00  z DDV

  Koda: D17005   Čistilo in premaz za nelakirane umetne mase D170 18,9 L (cena na liter: 22,82 €)

  Čistilo se uporablja za nego vseh vrst nelakiranih umetnih mas, gume, pnevmatik, vinila in umetnega usnja. Površine očisti in zaščiti. Ob redni uporabi ščiti pred UV-žarki in preprečuje bledenje in staranje materiala. Uporabno tudi za zaščito plastičnih  oz. gumijastih delov motorja, notranjosti avtomobilov in pri vzdrževanju pnevmatik. Je vodotopno in se meša z vodo.

  UPORABA: Pred uporabo dobro pretresite. Koncentrat redčite z vodo. Redčenje odvisno od želene stopnje sijaja. Razpršite po površini in obrišite s krpo iz mikrovlaken. Ne nanašajte na steklo. Iz varnostnih razlogov ne nanašajte na stopalke za plin, zavoro in sklopko, ter volan (krmilo). Ni primerno za uporabo v lakirnicah, ker vsebuje silikone. Pri nanosu na zunanje površine pustite dobro posušiti.

  Redčenje:

  1:1                        VISOK SIJAJ

  2:1                        SIJAJ

  3:1                        SVILNAT SIJAJ

  4:1                        NEGA BREZ SIJAJA

   

 • M4001 The Professional Vinyl and Rubber Cleaner & Conditioner M40 – 3,78 L

  Ugodno! 79,90  z DDV
 • MTS50 Ekstrakcijsko čistilo za tekstilne obloge in blazine 25L – koncetrat (po predračunu!)

  Ugodno! 239,00  z DDV

  Koda: MTS 50 Ekstrakcijsko čistilo za tekstilne obloge in blazine 25L              

  Odlično čistilo, ki zelo agresivno odstranjuje umazanijo in madeže, ne da bi pri tem poškodovalo tekstil. Se zelo malo peni in je prijetnega vonja. Je okolju prijazno in ekološko razgradljivo.

  Čistilo je originalno dobavljivo v 25 in 5 litrski embalaži. Za potrebe kupcev ga sami pretočimo in dobavimo tudi v litrski embalaži.

  Področje uporabe: Za čiščenje preprog in tekstilnih sedežev avtomobila in v gospodinjstvu. Čistite lahko tudi ostale izdelke iz tekstila. Uporabno je tudi brez ekstrakcijskega aparata. Za ročno uporabo priporočamo ustrezno pršilko, s katero boste čistilo enakomerno razpršili po površini.

  Uporaba: Ekstrakcijski aparat napolnite z mlačno vodo in dodajte čistilo v razmerju 1:10 (razmerje pri močnejši umazaniji povečajte). Z ekstrakcijskim aparatom poškropite površino za čiščenje in nato posesajte. Lahko tudi pustite, da čistilo nekaj časa deluje, oz. lahko poškropite površino z nerazredčenim čistilom. Pri trdovratnih madežih si lahko pomagate tudi s ščetko. Pri ročnem čiščenju s pršilko enakomerno razpršite raztopino čistila na tekstilno podlago. Po potrebi podrgnite s ščetko. Po minuti ali dveh delovanja obrišite s krpo iz mikrovlaken, ali posesajte s sesalcem.

  Pomembno: Kvaliteta tekstila je zelo različna, zato najprej preverite na skritem mestu, če je barva pristna. Če boste čistili samo na posameznih mestih, se lahko zgodi, da bodo ta mesta po čiščenju svetlejša. To zaradi tega, ker bo obdelana površina že čista, neobdelana pa umazana. V tem primeru očistite celotno površino.

   

 • MTS5005 Ekstrakcijsko čistilo za tekstilne obloge in blazine 5L – koncentrat

  Ugodno! 69,90  z DDV
 • D15601 Synthetic X-Press Spray Wax 3,78L

  Ugodno! 79,90  z DDV

  Koda: D15601 Vosek Meguiar’s X-Press Synthetic Spray Wax 3,78L

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Priporočamo še nakup steklenice M9911 s profesionalno sprej glavo in krpe iz mikrovlaken.

  Meguiars Synthetic X-press Spray Wax je najhitrejši način za ustvarjanje globinskega sijaja in zaščite laka vsakega vozila.

  Značilnosti in prednosti:

  • Najhitrejši način za doseganje izjemnega leska
  • Zelo enostavna uporaba po principu “poškropi in obriši”
  • Lahko voskate tudi moker avto, takoj po pranju in lahko nanašate tudi na vročem soncu
  • S površine laka obdelanega z  vodo-odbojnimi polimeri voska D156 voda odteka  v drobnih bisernih kapljicah
  • Na plastiki in gumi ne pušča belih ostankov, zato z D156 lahko zaščitite tudi plastiko zunaj in znotraj avtomobila in celo usnje!

  Uporaba: Za nanos uporabite pršilko, za brisanje pa krpo iz mikrovlaken. Pred uporabo dobro pretresite. Ne dovolite, da se vosek sam posuši na površini, zato obdelujte del po del površine.

   

 • D30001 Dual Action Microfiber Correction Compound D300 – 3,78 L – po naročilu!

  Ugodno! 129,00  z DDV

  Koda: D30001   Korekcijska politura DA Microfiber Correction Compound 

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE 

  Politura je namenjena za hitro obnovo starih, zanemarjenih lakov, ki jo zmorejo tudi začetniki. Vse se zgodi v samo dveh enostavnih korakih.

  Politura predstavlja prvi korak pri hitri obnovi starejših lakov z oksidacijami,  praskami in hologrami (pranje v avtopralnicah).

  Ni primerna za obnovo novih, svežih lakov.

  Namenjena je poliranju z ekscentrično polirko in z grobim diskom iz mikrovlaken.

  Je namenjena za obnovo starejših, zanemarjenih lakov z vrtinčastimi praskami, ki so posledica predvsem pranja avtomobilov v avtopralnicah. Dual Action System je razvit z namenom, da omogoča poliranje in obnovo laka brez hologramov tudi neizkušenim začetnikom. Prva faza predstavlja poliranje laka z grobo polituro iz sistema Dual Action. Pri tem uporabite ekscentrično polirko (npr. Meguiars G 125  DA) in  grobi disk iz mikrovlaken iz Dual Action sistema DMC 5″ ali 6″. Drugi in hkrati zadnji korak predstavlja fino poliranje in hkratno voskanje z Dual Action Finishing Waxom (D301), z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken DMF 5″ ali 6″ Finishing Disc.  Namesto diskov iz mikrovlaken lahko uporabite tudi grobo (rumeno) in fino (črno) gobico za poliranje oz. voskanje.

  Uporaba: Polituro pred uporabo dobro pretresite. Polituro D300 nanesite na grobi disk (gobo) DMC 5″ ali 6″ in polirajte z ekscentrično polirko, dokler ne odstranite prask. Ostanke politure obrišite s krpo iz mikrovlaken. Po potrebi si pri odstranjevanju politure pomagajte z Last Touch Detailerjem D155.

 • D30016 Dual Action Microfiber Correction Compound D300 – 473 ml

  Ugodno! 28,90  z DDV

  Koda: D30016   Korekcijska politura DA Microfiber Correction Compound 

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE 

  Politura je namenjena za hitro obnovo starih, zanemarjenih lakov, ki jo zmorejo tudi začetniki. Vse se zgodi v samo dveh enostavnih korakih.

  Politura predstavlja prvi korak pri hitri obnovi starejših lakov z oksidacijami,  praskami in hologrami (pranje v avtopralnicah).

  Ni primerna za obnovo novih, svežih lakov.

  Namenjena je poliranju z ekscentrično polirko in s trdim diskom iz mikrovlaken.

  Je namenjena za obnovo starejših, zanemarjenih lakov z vrtinčastimi praskami, ki so posledica predvsem pranja avtomobilov v avtopralnicah. Dual Action System je razvit z namenom, da omogoča poliranje in obnovo laka brez hologramov tudi neizkušenim začetnikom. Prva faza predstavlja poliranje laka z grobo polituro iz sistema Dual Action. Pri tem uporabite ekscentrično polirko (npr. Meguiars G 125  DA) in  grobi disk iz mikrovlaken iz Dual Action sistema DMC 5″ ali 6″. Drugi in hkrati zadnji korak predstavlja fino poliranje in hkratno voskanje z Dual Action Finishing Waxom (D301), z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken DMF 5″ ali 6″ Finishing Disc.  Namesto diskov iz mikrovlaken lahko uporabite tudi grobo (rumeno) in fino (črno) gobico za poliranje oz. voskanje.

  Uporaba: Polituro pred uporabo dobro pretresite. Polituro D300 nanesite na grobi disk (gobo) DMC 5″ ali 6″ in polirajte z ekscentrično polirko, dokler ne odstranite prask. Ostanke politure obrišite s krpo iz mikrovlaken. Po potrebi si pri odstranjevanju politure pomagajte z Last Touch Detailerjem D155.

 • D30101 Dual Action Microfiber Finishing Wax D301 – 3,78 L (po naročilu!)

  Ugodno! 79,90  z DDV

  Koda: D30101   Zaključna politura/vosek DA Microfiber Finishing Wax  

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Predstavlja drugi korak v Dual Action sistemu obnove starih lakov z manjšimi poškodbami (posledice avtopralnic), ki omogoča obnovo tudi začetnikom.

  Da Microfiber Finishing Wax predstavlja drugi korak pri hitri obnovi starih lakov – fino poliranje in voskanje.

  Namenjen je finemu poliranju/voskanju z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken.

  Predstavlja drugi in hkrati zadnji korak v sistemu Dual Action hitre obnove starejših, zanemarjenih lakov s praskami in hologrami, ki so posledica predvsem pranja avtomobilov v avtopralnicah ali nestrokovnega poliranja. Dual Action System je razvit z namenom, da omogoča poliranje in obnovo laka brez hologramov tudi neizkušenim začetnikom. Prva faza predstavlja poliranje laka z grobo polituro iz sistema Dual Action. Pri tem uporabite ekscentrično polirko (npr. Meguiars G 125  DA) in  grobi disk (gobo) iz mikrovlaken iz Dual Action sistema DMC6-Cutting Disc 5″ ali 6”. Drugi in hkrati zadnji korak predstavlja fino poliranje in hkratno voskanje z Dual Action Finishing Waxom (D301), z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken DMF6-Finishing Disc5″ ali 6”. Namesto diskov iz mikrovlaken lahko uporabite tudi grobo mehko gobico iz pene za poliranje oz. voskanje.

  Uporaba: Polituro/vosek  pred uporabo dobro pretresite. D301 nanesite na fini disk DMF 5″ ali 6″  in polirajte/voskajte z ekscentrično polirko. Pustite, da se vosek kakšno minuto suši in ga nato obrišite s čisto krpo iz mikrovlaken do polnega sijaja.

   

   

 • D30116 Dual Action Microfiber Finishing Wax D301 – 473 ml

  Ugodno! 22,90  z DDV

  Koda: D30116   Zaključna politura/vosek DA Microfiber Finishing Wax  

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Predstavlja drugi korak v Dual Action sistemu obnove starih lakov z manjšimi poškodbami (posledice avtopralnic), ki omogoča obnovo tudi začetnikom.

  Da Microfiber Finishing Wax predstavlja drugi korak pri hitri obnovi starih lakov – fino poliranje in voskanje.

  Namenjen je finemu poliranju/voskanju z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken.

  Predstavlja drugi in hkrati zadnji korak v sistemu Dual Action hitre obnove starejših, zanemarjenih lakov s praskami in hologrami, ki so posledica predvsem pranja avtomobilov v avtopralnicah ali nestrokovnega poliranja. Dual Action System je razvit z namenom, da omogoča poliranje in obnovo laka brez hologramov tudi neizkušenim začetnikom. Prva faza predstavlja poliranje laka z grobo polituro iz sistema Dual Action. Pri tem uporabite ekscentrično polirko (npr. Meguiars G 125  DA) in  grobi disk (gobo) iz mikrovlaken iz Dual Action sistema DMC6-Cutting Disc 5″ ali 6”. Drugi in hkrati zadnji korak predstavlja fino poliranje in hkratno voskanje z Dual Action Finishing Waxom (D301), z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken DMF6-Finishing Disc5″ ali 6”. Namesto diskov iz mikrovlaken lahko uporabite tudi grobo mehko gobico iz pene za poliranje oz. voskanje.

  Uporaba: Polituro/vosek  pred uporabo dobro pretresite. D301 nanesite na fini disk DMF 5″ ali 6″  in polirajte/voskajte z ekscentrično polirko. Pustite, da se vosek kakšno minuto suši in ga nato obrišite s čisto krpo iz mikrovlaken do polnega sijaja.

   

   

 • M10001 Mirror Glaze Pro Speed Compound M100 – 3,78 L

  Ugodno! 144,90  z DDV

   

   

 • M10032 Mirror Glaze Pro Speed Compound M100 – 945 ml

  Ugodno! 54,90  z DDV

  Koda: M10032   Groba politura Pro Speed Compound M100  

  Priporočamo ogled VIDEO predstavitve

  Groba politura za odstranjevanje sledi brušenja in drugih poškodb laka. Zelo malo škropi in se ne suši.

  S svojo mikroabrazivno tehnologijo in z zelo finimi brusnimi zrnci ustvarja izjemen lesk na površini laka.

  Je primerna za poliranje s polirnimi krzni.

  Pri poliranju eventualno nastale holograme (še posebej pri temnih lakih) odstranite z antihologramsko polituro M20501.

  Je nekoliko manj agresivna kot Meguiar’s M101 politura ima zelo fino strukturo in je namenjena grobemu poliranju v detailingu, kjer enostavno odstranjuje napake na laku in ustvarja visok sijaj. Njena struktura z velikim deležem mikroabrazivnih delcev omogoča sijajen rezultat, ki je bolj značilen za fine, kot za grobe politure. Odstranjuje sledi brušenja tudi na svežih lakih do P1200. Zaradi strukture abrazivnih delcev omogoča poliranje dalj časa, preden se posuši in je zato z njo delo lažje. Omogoča prekinitev poliranja in preverbo površine v vsakem trenutku.

  UPORABA:

  Pred uporabo dobro pretresite. Uporabite jo brez redčenja in z rotacijsko polirko. Površino obdelujte rotacijsko z obrati med 900 – 1500/min in z rahlim pritiskom na površino, dokler ne odstranite prask. Po potrebi postopek ponovite. S površine gobe/ovčke sproti odstranjujte grobe delce in morebitno posušeno polituro. Za ustvarjanje dokončnega sijaja nadaljujte postopek z Meguiar’s fino-antihologramsko polituro M 205. Ljubiteljski uporabniki lahko uporabite tudi varnejši in občutno lažji način poliranja z ekscentrično polirko, vendar bo postopek nekoliko dlje trajal.

 • M10101 Mirror Glaze Meguiars Foam Cut Compound M101 – 3,78 L

  Ugodno! 149,90  z DDV
 • M10132 Mirror Glaze Meguiars Foam Cut Compound M101 – 945ml

  Ugodno! 54,90  z DDV

  Koda: M10132  Groba politura Foam Cut Compound M101  

  Priporočamo ogled VIDEO predstavitve

  Zelo groba polirna pasta za odstranjevanje sledi brušenja in drugih poškodb na laku. Pasta razvita posebej za evropsko tržišče za poliranje s polirnimi gobicami iz pene. S svojo mikroabrazivno tehnologijo in z zelo finimi brusnimi zrnci ustvarja izjemen lesk na površini laka. Pri poliranju eventualno nastale holograme (še posebej pri temnih lakih) odstranite z antihologramsko polituro M205. Pasto uporabljamo v kombinaciji z grobimi polirnimi gobicami.

  Ker gre za zelo grobo polituro je zelo primerna za uporabo v avto-ličarstvu za poliranje prehodov in odstranjevanju napak na laku. Priporočamo uporabo rotacijske polirke z grobo gobico ali s polirnim krznom.

   

 • M10501 Mirror Glaze Ultra Cut Compound M105 – 3,78 L

  Ugodno! 139,90  z DDV

  Koda: M10501   Srednje groba politura Ultra-Cut Compound M105  

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Srednje groba politura za odstranjevanje sledi brušenja P 1200 in finejših. Učinkovito odstranjuje praske in ustvarja manj hologramov kot politura M100 oz. M101, vendar se nekoliko težje odstrani, če pustite, da se na površini posuši. Uporabite jo lahko namesto M100 oz. M101, kadar poškodbe laka niso tako močne. Ker po grobem poliranju z M105 ostane na površini manj ali nič hologramov, bo poliranje z M205 (antihologramsko polituro) lažje ali celo nepotrebno. Uporabna je za vse vrste lakov in je brez silikona.

  Uporaba: Pred uporabo pretresite. Vedno obdelujte hladno ter čisto površino. Polirajte z rotacijsko polirko in s polirno ovčko 1770-3L. Z enim nanosom politure delajte dokler se ves material ne porabi, na površini pa nastane sijaj. Obdelujte del po del površine (npr. 40×40 cm) z gibi v različnih smereh (npr. najprej nekajkrat levo desno, nato naprej nazaj in na koncu nekajkrat diagonalno) in preden preidete na naslednjo površino obrišite še nekoliko vlažno polituro iz površine. V kolikor nastanejo vidni hologrami, polirajte še z M 205 (Ultra Finishing Polish) ter polirno gobo 1770-1. Polituro obrišite s površine preden se posuši, sicer lahko postane odstranjevanje težavno. Pomagate si lahko z Last Touch Detailerjem D155.

   

   

 • M10532 Mirror Glaze Ultra Cut Compound M105 – 945 ml

  Ugodno! 54,90  z DDV

  Koda: M10532   Srednje groba politura Ultra-Cut Compound M105   

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Srednje groba politura za odstranjevanje sledi brušenja P 1200 in finejših. Učinkovito odstranjuje praske in ustvarja manj hologramov kot politura M100 oz. M101, vendar se nekoliko težje odstrani, če pustite, da se na površini posuši. Uporabite jo lahko namesto M100 oz M101, kadar poškodbe laka niso tako močne. Ker po srednje grobem poliranju z M105 ostane na površini manj ali nič hologramov, bo poliranje z M205 (antihologramsko polituro) lažje ali celo nepotrebno. Uporabna je za vse vrste lakov in je brez silikona.

  Uporaba: Pred uporabo pretresite. Vedno obdelujte hladno ter čisto površino. Polirajte z rotacijsko polirko in s polirno ovčko 1770-3L. Z enim nanosom politure delajte dokler se ves material ne porabi, na površini pa nastane sijaj. Obdelujte del po del površine (npr. 40×40 cm) z gibi v različnih smereh (npr. najprej nekajkrat levo desno, nato naprej nazaj in na koncu nekajkrat diagonalno) in preden preidete na naslednjo površino obrišite še nekoliko vlažno polituro iz površine. V kolikor nastanejo vidni hologrami, polirajte še z M 205 (Ultra Finishing Polish) ter polirno gobo 1770-1. Polituro obrišite s površine preden se posuši, sicer lahko postane odstranjevanje težavno. Pomagate si lahko z Last Touch Detailerjem D155.

   

   

 • M11001 Mirror Glaze Ultra Pro Speed Compound M110 – 3,78L (po naročilu!)

  Ugodno! 159,90  z DDV
 • M11032 Mirror Glaze Ultra Pro Speed Compound M110 – 945 ml

  Ugodno! 54,90  z DDV
 • M20501 Mirror Glaze Ultra Finishing Polish M205 – 3,78 L

  Ugodno! 139,90  z DDV

  Koda: M20501   Ultra fina zaključna politura M205 (antihologramska)         

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Je rezultat najnovejše tehnologije za ustvarjanje globokega sijaja in za odstranjevanje  nastalih hologramov. Primerna je za vse lake. Trajno odstrani manjše praske in holograme. Površini povrne globok sijaj in je enostavna za nanašanje.

  UPORABA: Polituro M20501 uporabite po vseh grobih politurah. Pred uporabo dobro pretresite. Uporaba  s polirko: Površina mora biti čista in ohlajena. Polirajte manjše površine eno za drugo. Uporabite črno polirno gobico  1771-1. Polirajte tako dolgo, da na površini izgine vsa politura. Pred voskanjem polituro iz površine dokončno odstranite s čistilom/detailerjem D155.

   

 • M20532 Mirror Glaze Ultra Finishing Polish M205 – 946 ml

  Ugodno! 54,90  z DDV

  Koda: M20532  Ultra fina zaključna politura M205 (antihologramska)         

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Je rezultat najnovejše tehnologije za ustvarjanje globokega sijaja in za odstranjevanje  nastalih hologramov. Primerna je za vse lake. Trajno odstrani manjše praske in holograme. Površini povrne globok sijaj in je enostavna za nanašanje.

  UPORABA: Polituro M20501 uporabite po vseh grobih politurah. Pred uporabo dobro pretresite. Uporaba  s polirko: Površina mora biti čista in ohlajena. Polirajte manjše površine eno za drugo. Uporabite črno polirno gobico  1771-1. Polirajte tako dolgo, da na površini izgine vsa politura. Pred voskanjem polituro iz površine dokončno odstranite s čistilom/detailerjem D155.

   

 • M21001 Mirror Glaze Ultra Pro Finishing Polish M210 – 3,78L (po naročilu!)

  Ugodno! 159,90  z DDV
 • M21032 Mirror Glaze Ultra Pro Finishing Polish M210 – 945 ml

  Ugodno! 54,90  z DDV

  Koda: M21032   Fina antihologramska politura Ultra Pro Finishing Polish M210

  Pri večini sistemov poliranja se za grobo poliranje priporoča rotacijska in za fino poliranje ekscentrična polirka, kar pomeni, da so profesionalci za celoten proces poliranja potrebovali dve polirki – rotacijsko in ekscentrično. Na področju detailinga lahko s tema dvema politurama v dveh korakih (namesto običajnih treh) rešite vse probleme v zvezi z odstranjevanjem napak na laku, ki jih je možno odstraniti s poliranjem.  S politurami Meguiars M110 in M210 se sistem spreminja in omogoča uporabo samo ekscentrične polirke. Hkrati pa obe polituri dajeta odličen rezultat tudi pri uporabi rotacijske polirke! Priporočamo ogled VIDEO predstavitve.

  M210 je najboljša zaključna politura znamke Meguiars vseh časov. Njena povsem nova sestava z bogatimi polirnimi olji ustvarja globinski lesk brez hologramov. Uporablja se kot drugi korak po predhodni uporabi grobe politure M110 (za doseganje zaključnega leska), za odstranjevanje ličarske meglice, hologramov in vrtinčastih prask. Se zelo enostavno odstranjuje iz površine in se lahko obdeluje tudi ročno.

  Za doseganje vrhunskega leska na temnejših avto lakih priporočamo kot drugi korak poliranje s fino zaključno polituro Meguiars M210 Ultra Pro Finishing Polish, z ekscentrično polirko  in s fino polirno gobico MTS 1770-1/2 ali MTS 1500-1/2, oz. s finim diskom iz mikrovlaken (DMF6 ali DMF5). S polituro M210 dosežete odlične rezultate, tudi če uporabite rotacijsko polirko.

   

 • M2164 Meguiars Syntetic Sealant 2.0 1,89L

  Ugodno! 78,90  z DDV

  Koda: M2164 Meguiar’s sintetični premaz za lak M21

  Priporočamo ogled VIDEA z rezultatom po premazu laka z M21

  Sintetično ustvarjena polimerna sestava izdelka omogoča tehnološko zelo napredno nego in zaščito laka.

  • Ustvarja bistveno globlji in temnejši odsev na površini laka od vseh ostalih premazov
  • Sintetični polimeri z ustvarjanjem površinske napetosti omogočijo ekstremno dobro in dolgotrajno zaščito površine laka
  • Odstranjuje drobne praske in holograme in ustvari brezhibno površino

  Uporaba: Pred uporabo steklenico dobro pretresite. M21 lahko nanašate ročno ali strojno s polirko. Nanašajte samo na čisto, suho in ohlajeno površino laka. Pri mat površinah je potrebno najprej lak obdelati z ustreznimi politurami. M21 nanašajte s krožnimi gibi, ki se delno prekrivajo, da bi zanesljivo pokrili vso površino. Nanašate s pomočjo aplikatorja (gobica iz pene ali iz mikrovlaken) ali s polirno gobico. Pustite 10-15 minut, da se posuši. Nato s pomočjo krpe iz mikrovlaken, ki jo pogosto obrnete na drugo stran,  temeljito zloščite površino in odstranite vse ostanke premaza. Površina bo zasijala v vsem svojem sijaju.

   

   

 • M8501 Mirror Glaze Diamond Cut Compound 2.0 M85 – 3,78 L (po naročilu!)

  Ugodno! 94,89  z DDV

  Koda: M8501 Groba politura Diamond Cut Compound 2.0 M85 

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Uporabna na trdih in mehkih lakih.

  Odstranjuje sledi brušenja P1200 – P2000.

  Namenjena za obnovo starih avtomobilov, za odstranitev prask avtopralnic in za poliranje lakiranega pohištva-visoki sijaj.

  Uporablja se ročno ali strojno in je brez silikona.

  Izredno hitro odstrani praske in ustvari odličen sijaj – vse v enem koraku. Samo pri temnih lakih je potreben še drugi korak. Sledi brušenja 1200 do 2000 odstrani iz vseh lakov, svežih ali starih. Je idealna politura za obnovo starih avtomobilov in za odstranitev sledov prask iz avtomatskih pralnic ter za poliranje lakiranega pohištva. Uporablja se lahko ročno ali strojno in je brez silikona.

  Navodila za uporabo: Mehki, sveži laki: Obdelujte z MTS univerzal ovčjim krznom 1770-3L ali s polirno gobico 1770-2. Trdi laki: Polirajte z ovčjim krznom 1770-3L. Pri temnih lakih naredite še drugi korak z univerzalno gobico 1770-2 in z eno od naslednjih politur z voskom  –  M8o oz. M 26. Polituro obdelujte tako dolgo, da ustvarite lep sijaj. Če praske ne izginejo, potem je lak zelo trd. Dodajte več paste ali polirajte z višjimi obrati. Pri svežih lakih ne pritiskajte preveč na površino.

   

   

 • SETD30030116 DA Correction Compound & Finishing Wax – 473 ml

  Ugodno! 44,90  z DDV

  Koda: setd30030116   Korekcijska politura DA Microfiber Correction Compound & Finishimg Wax

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE 

  Podroben opis za polituro in vosek najdete na naslednjih povezavah: D30016 in D30116

   

 • DMC5 Dual Action Microfiber Cutting Disc 5” – 2 kosa

  Ugodno! 39,90  z DDV
 • DMF5 Dual Action Microfiber Finishing Disc 5” – 2 kosa

  Ugodno! 39,90  z DDV
 • DMC6 Dual Action Microfiber Cutting Disc 6” – 2 kosa

  Ugodno! 45,90  z DDV
 • DMF6 Dual Action Microfiber Finishing Disc 6” – 2 kosa

  Ugodno! 45,90  z DDV

Prikaz vseh 37 rezultatov