Ugodno!

MTS5005 Ekstrakcijsko čistilo za tekstilne obloge in blazine 5L – koncentrat

69,90  z DDV

Opis

Koda: MTS 5005 Ekstrakcijsko čistilo za tekstilne obloge in blazine 5L              

Odlično čistilo, ki zelo agresivno odstranjuje umazanijo in madeže, ne da bi pri tem poškodovalo tekstil. Se zelo malo peni in je prijetnega vonja. Je okolju prijazno in ekološko razgradljivo.

Področje uporabe: Za čiščenje preprog in tekstilnih sedežev avtomobila in v gospodinjstvu. Čistite lahko tudi ostale izdelke iz tekstila. Uporabno je tudi brez ekstrakcijskega aparata. Za ročno uporabo priporočamo ustrezno pršilko, s katero boste čistilo enakomerno razpršili po površini.

Uporaba: Ekstrakcijski aparat napolnite z mlačno vodo in dodajte čistilo v razmerju 1:10 (razmerje pri močnejši umazaniji povečajte). Z ekstrakcijskim aparatom poškropite površino za čiščenje in nato posesajte. Lahko tudi pustite, da čistilo nekaj časa deluje, oz. lahko poškropite površino z nerazredčenim čistilom. Pri trdovratnih madežih si lahko pomagate tudi s ščetko. Pri ročnem čiščenju s pršilko enakomerno razpršite raztopino čistila na tekstilno podlago. Po potrebi podrgnite s ščetko. Po minuti ali dveh delovanja obrišite s krpo iz mikrovlaken, ali posesajte s sesalcem.

Pomembno: Kvaliteta tekstila je zelo različna, zato najprej preverite na skritem mestu, če je barva pristna. Če boste čistili samo na posameznih mestih, se lahko zgodi, da bodo ta mesta po čiščenju svetlejša. To zaradi tega, ker bo obdelana površina že čista, neobdelana pa umazana. V tem primeru očistite celotno površino.

 

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST MTS50

PODATKI IZ CLP ETIKETE MTS50

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MTS5005 Ekstrakcijsko čistilo za tekstilne obloge in blazine 5L – koncentrat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja