Nega usnja

Prikaz vseh 6 rezultatov

 • G10916 Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner 3v1-pršilo 473 ml

  Ugodno! 17.90  z DDV

  Koda: G10916   Čistilo in premaz za usnje Gold Class Rich Leather (čisti – neguje – ščiti)

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Odlična kombinacija sredstva za čiščenje in nego usnja v pršilu. Uporablja se za hitro vmesno nego usnja med posameznimi rednimi čiščenji, ki jih sicer izvajate s setom, v katerem sta čistilo in premaz za usnje ločena. Odstranjuje umazanijo ter usnje nahrani (zapolni površinske pore) in ga varuje pred bledenjem, izsušitvijo in staranjem. Ne pušča mastnega filma in kičastega sijaja.

  Uporaba: Pred uporabo steklenico dobro pretresite. Za najboljši rezultat nanašajte na čisto in hladno površino. Pred uporabo na manjšem, skritem delu površine preverite obstojnost barve in materiala. Nanesite manjšo količino direktno na površino ali na čisto krpo oz. na gobico za nanašanje in vtirajte v površino. Preostanek obrišite s čisto krpo.

  Opozorilo: Ne mažite oz. škropite po prozorni plastiki. Ostanke s stekla takoj odstranite.

 • G17914 Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner – gel 400 ml

  Ugodno! 17.90  z DDV

  Koda: G17914   Čistilo in premaz za usnje v gelu  

  Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

  Gold Class Rich Leather gel je odlično sredstvo, s katerim v enem koraku očistite in zaščitite površine iz usnja ali vinila. Odstranjuje umazanijo ter usnje nahrani (zapolni površinske pore) in ga varuje pred bledenjem, izsušitvijo, UV-žarkei in staranjem. Ne pušča mastnega filma ali belih sledi in ne ustvarja kičastega, temveč lep, naraven, svilnat sijaj. Sredstva za nego usnja z alojo poskrbijo za izjemno mehkobo usnja ali vinila. Obdelujete lahko vse vrste usnja ali vinila.

  Uporaba:

  Postopek poteka v enem koraku. Potrebujete krpo iz mikrovlaken ali gobico iz pene, na katero nanesete nekaj gela in ga vtrete v površino. Vtirate tako dolgo, da se gel enakomerno porazdeli in vpije v površino.

   

 • G18516 Meguiar’s Gold Class Leather & Vinyl Cleaner 473 ml – zadnji kos!

  Ugodno! 16.50  z DDV

  Koda: G18516   Gold Class čistilo za usnje in vinil

  je dovolj močno, da odstrani madeže in dovolj nežno, da se lahko redno uporablja.

  • Odstrani madeže na osnovi olja in vode
  • Odstrani umazanijo na površini
  • Omogoči, da površina ponovno dobi nov izgled

  Je hitra rešitev za čiščenje vseh površin iz usnja in vinila. V nasprotju s klasičnimi čistili, ki usnju odstranijo olja za podaljševanje trajnosti, to čistilo odstrani samo umazanijo in ustvari revitaliziran izgled površine usnja in vinila.

  Uporaba:  Dobro pretresite. Za najboljši rezultat nanesite na hladno površino. Pred uporabo na skritem delu površine preverite obstojnost barve in materiala. Nanesite manjšo količino direktno na površino,  na čisto krpo oz. na gobico za nanašanje in vtrite v površino. Preostanek obrišite s čisto krpo.

  Pozor: Pri trdovratni umazaniji bo potrebno postopek 2-3x ponoviti. Ne mažite oz. škropite po prozorni  plastiki. Ostanke iz stekla takoj odstranite.

   

 • G18905 Meguiar’s Ultimate Leather Balsam 160 gr + aplikator

  Ugodno! 26.90  z DDV

  Koda: G18516   Balzam za usnje Ultimate 160gr                              VIDEO

  Meguiars Ultimate balzam za usnje predstavlja vrhunec nege usnja med izdelki Meguiars. Vrhunski dodatki, kot so premium kakavovo maslo in jojoba olje, ustvarijo odličen rezultat pri negi usnja. Balzam prodira globoko v pore usnja in naredi usnje ponovno kot novo, mehko in dobro oprijemljivo (nedrseče). Najmodernejši UV-blokerji nudijo usnju dolgotrajno zaščito pred bledenjem in pokanjem.

  Balzam nanesite na aplikator in enakomerno vtrite v površino. S čisto krpo iz mikrovlaken odstranite viške s površine.

 • W0001 Foam Applicator Pad – 2 kosa

  Ugodno! 7.90  z DDV

  Koda: W0001   Gobica iz pene – 2 kosa

  Gobica je narejena iz ultra mehke pene in omogoča enakomeren in tanek nanos izdelka (politure, voska, gela, mleka itd.) na površino. Lahko se uporablja za nanos izdelkov na praktično vse površine avtomobila (lak, platišča, gume, plastika, usnje itd.) ali plovila. Z njo boste nanesli manj izdelka, kot bi ga sicer in ne ustvarja prask. Je izjemno trpežna in se lahko pere v pralnem stroju do 60° C, brez mehčalca ali belila. V paketu sta dve gobici.

 • X1906 Meguiars Supreme Finishing Towel (30x50cm)

  Ugodno! 17.90  z DDV

  Koda: X1906 Meguiars Supreme krpa za brisanje mokrih površin 30×50 cm

  Meguiars Supreme Drying krpa je narejena posebej za brisanje mokrih gladkih površin. Narejena je iz mikrovlaken in njena absorpcijska moč je izjemna. Ima zelo mehka in dolga gosta vlakna in je primerna tudi za brisanje zelo občutljivih površin. Primerna je predvsem za zaključno obdelavo površine laka pri voskanju, poliranju, odstranjevanju čistil.  Z njo lahko obrišete manjši avto ali motorno kolo brez vmesnega ožemanja.

   

   

Prikaz vseh 6 rezultatov