Ugodno!

G10916 Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner 3v1-pršilo 473 ml

17,90  z DDV

Koda: G10916   Čistilo in premaz za usnje Gold Class Rich Leather (čisti – neguje – ščiti)

Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

Odlična kombinacija sredstva za čiščenje in nego usnja v pršilu. Uporablja se za hitro vmesno nego usnja med posameznimi rednimi čiščenji, ki jih sicer izvajate s setom, v katerem sta čistilo in premaz za usnje ločena. Odstranjuje umazanijo ter usnje nahrani (zapolni površinske pore) in ga varuje pred bledenjem, izsušitvijo in staranjem. Ne pušča mastnega filma in kičastega sijaja.

Uporaba: Pred uporabo steklenico dobro pretresite. Za najboljši rezultat nanašajte na čisto in hladno površino. Pred uporabo na manjšem, skritem delu površine preverite obstojnost barve in materiala. Nanesite manjšo količino direktno na površino ali na čisto krpo oz. na gobico za nanašanje in vtirajte v površino. Preostanek obrišite s čisto krpo.

Opozorilo: Ne mažite oz. škropite po prozorni plastiki. Ostanke s stekla takoj odstranite.

Opis

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST G109

Ta material skladno z Uredbo (ES) št. 1272/2008 ni razvrščen kot nevaren. Izdelek ni nevaren glede na določila Direktive 1999/45/EC.

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “G10916 Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner 3v1-pršilo 473 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja