Varstvo oseb. podatkov

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.ansi.si sta nujna in potrebna izključno za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine www.ansi.si. Upravitelj spletne strani ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z osebnimi podatki strank/naročnikov. Osebni podatki strank/naročnikov storitev spletne trgovine www.ansi.si, ki se hranijo v elektronski Evidenci naročil na spletni strani in v Evidenci elektronskih sporočil na elektronskem naslovu info@ansi.si, so zavarovani in dostopni izključno upravitelju spletne strani.

Evidenca naročil

Podatke v Evidenci naročil upravitelj spletne strani ne more spreminjati/obdelovati/posredovati, možen je samo vpogled vanje, spreminjanje statusa naročila in njihovo brisanje. Evidenca naročil je namenjena predvsem registriranim uporabnikom spletne strani, da imajo vpogled v zgodovino lastnih naročil. Če registriran uporabnik spletne strani želi, da iz Evidence naročil izbrišemo vsa njegova zaključena naročila, nam lahko to zahtevo sporoči na elektronski naslov: info@ansi.si . Na osnovi jasne identifikacije uporabnika spletne strani  in jasno izražene želje po brisanju, bo upravitelj spletne strani nemudoma izvršil brisanje vseh zaključenih naročil uporabnika iz Evidence naročil.  S tem bo tudi uporabnik izgubil vpogled v zgodovino lastnih naročil na spletni strani.

Evidenca elektronskih sporočil

Upravitelj spletne strani bo iz Evidence elektronskih sporočil na elektronskem naslovu spletne strani info@ansi.si, ne glede na željo uporabnikov, 30 dni po zaključku naročila obrisal vsa prispela elektronska sporočila. Uporabniki spletne strani lahko ta sporočila hranijo na lastnih elektronskih naslovih.

Upravitelj spletne strani: Marjan Slekovec, 6310 Izola (064 188077)

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja