Hybrid Ceramic

Prikaz vseh 6 rezultatov

 • G210256 Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo 1410+236 ml

  Ugodno! 33,90  z DDV
 • G200526 Meguiars Hybrid Ceramic Detailer 768 ml

  Ugodno! 23,90  z DDV
 • G190526 Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax 768 ml

  Ugodno! 22,90  z DDV

  Koda: G190526   Meguiars keramični vosek  768 ml      

  Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax je sofisticiran zaščitni premaz, narejen na SiO2 tehnologiji, ki ga enostavno nanesete po pranju na mokro vozilo in nato  sperete s pršečim curkom vode. Zaščitni delci v izdelku se ob stiku z vodnim pritiskom aktivirajo, stečejo navzdol po vozilu, ga zaščitijo ter mu povrnejo bleščeč izgled, pravkar povoskanega avtomobila. Po spiranju z vodo površino avtomobila obrišite kot običajno z eno od krp iz mikrovlaken, kot je npr. krpa Water Magnet. Površina vozila zaščitena s premazom Hybrid Ceramic Wax se enostavno vzdržuje, saj se umazanija na zaščiteno površino bistveno manj oprijema. Primeren je za nanos na vse zunanje površine, vključno s stekli, plastiko in platišči.

  Navodila za uporabo:                                      VIDEO PREDSTAVITEV                                   
  Vozilo operite s šamponom ter površino dobro sperite. Na še mokro vozilo nanesite Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax ter takoj sperite s pršečim curkom vode in obrišite s krpo iz mikrovlaken. Sredstva nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del, razen v primeru hladnega in vlažnega vremena. To pa zaradi tega, da se vam keramični vosek ne posuši, preden se enakomerno razporedi po površini. Nikoli ga ne nanašajte na vročo  površino ali na direktni sončni svetlobi.

   

   

 • G200416 Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473 ml

  Ugodno! 34,90  z DDV

  Koda: G200416   Meguiars keramični tekoči vosek  473 ml   

   Visoko tehnološko razvita hybrid-keramična sestava izdelka omogoča enostavnejšo uporabo, kot pri drugih obstoječih tekočih voskih. Ta premaz ustvari ekstremno gladek vodoodbojni zaščitni sloj, ki ščiti lak vašega avtomobila pred vplivi okolja v zelo dolgem obdobju. Izdelek se lahko izvrstno uporabi tudi kot zaščita na površinah iz umetnih mas in na kromu, ali kot dodatna zaščita na tradicionalnih voskih in premazih.

  V primerjavi s Hybrid Ceramic Waxom G190526 se razlikuje v tem, da bistveno dlje ščiti površino, – tudi do 1 leta ali več pri povprečno obremenjenih avtomobilih.

  Uporaba:                                       VIDEO PREDSTAVITEV                                

  Avto ohladite in ga postavite v senco. Steklenico dobro stresite. Vosek nanesite na površino in ga po 3-5 minutah obrišite s površine. Obdelujte del za delom površine. Strojna obdelava: Z rotacijsko ali ekscentrično polirko in z mehko gobico (za nanos) ter s krpo iz mikrovlaken za brisanje. Ročna obdelava: Z aplikatorjem  iz pene ali mikrovlaken (nanos) in s krpo iz mikrovlaken za brisanje.

   

 • G200200 Meguiars Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit 532ml

  Ugodno! 38,90  z DDV

  Koda: G200200   Meguiars set s keramičnim detailerjem, aplikatorjem in krpo      

  Lastnosti izdelka

  Zaradi trdovratne umazanije se pogosto zgodi, da lak vašega avtomobila po pranju ni popolnoma gladek. Zračna rja, delci barv ali lakov, drevesna smola in podobne nesnage ustvarjajo lak grob na otip ter preprečujejo, da bi zasijal v polnem sijaju. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit je komplet,ki vsebuje vse, kar potrebujete za odstranjevanje trdovratne umazanije. V kompletu najdete  poseben aplikator prevlečen s polimerno gumo, ki brez težav odstrani vso nesnago, Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer, ki poskrbi, da aplikator lažje drsi po površini, ter mikro krpo, s pomočjo katere vozilo po čiščenju obrišete. Lak vozila po čiščenju ponovno zasije in je hkrati tudi dobro zaščiten.

  Vsebina kompleta:
  – 1x Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 532ml
  – 1x Meguiar’s Supreme Shine Microfiber Towel
  – 1x Meguiar’s Synthetic Clay Pad – je posebej učinkovit pri odstranjevanju mrčesa

  Navodila za uporabo:               VIDEO
  Vozilo operite s šamponom, da odstranite vso površinsko umazanijo. Na površino in gumijast del aplikatorja nato napršite Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer ter s križnimi gibi nežno očistite površino. Med čiščenjem na aplikator ne izvajajte nikakršnega pritiska. Ostanek detailerja in umazanije nato nežno obrišite s priloženo mikro krpo. Svetujemo, da vozilo na ta način očistite vsaj 1-2x letno, oz. po potrebi.

   

 • G210300 Meguiars Hybrid Paint Coating Kit

  Ugodno! 69,90  z DDV

Prikaz vseh 6 rezultatov