Keramični premaz

Prikaz enega rezultata

 • G210300 Meguiars Hybrid Paint Coating Kit

  Ugodno! 75.90  z DDV

  Koda: G210300   Meguiars keramični premaz     

  Lastnosti izdelka:

  S tem izdelkom lahko v lastni izvedbi dosežete nivo profesionalne zaščite avto-laka s keramičnim premazom. Meguiar’s Hybrid Paint Coating  predstavlja revolucionaren razvoj, ki združuje najboljše lastnosti tradicionalnih keramičnih premazov s prednostmi pri Meguiar’s razvite tehnologije hybrid-polysiloxana. Profesionalna zaščita omogoča enoletno zaščito laka in traja veliko dlje kot pri običajnih voskih in sealantih. Tehnologija navzkrižnega povezovanja TrueCure zagotavlja kemično odpornost, dolgotrajno obstojnost in ustvari močno intenzivnost barve s hidrofobnim učinkom. Sredstvo odlikuje enostavnost uporabe in vzdržljivost.

  Vsebina kompleta:
  – 1x Meguiar’s Surface Prep M122 razmaščevalec
  – 1x Meguiar’s Hybrid Paint Coating
  – 1x aplikator za nanos premaza + 2x krpa iz mikrovlaken

  Navodila za uporabo:    VIDEO    

  1. Avto na premaz pripravite tako, da ga operete, posušite in postavite v senco. Po pripravi vozila je treba površino razmastiti z M122 Surface Prep, da se bo premaz optimalno oprijel. Napršite M122 na hladno površino. Izdelek obdelajte/obrišite s krpo iz mikrovlaken. Krpo iz mikrovlaken obrnite na suho stran in površino obrišite do suhega. Ta postopek ponovite na celotnem vozilu.
  2. Premaz nanašajte postopoma, na del za delom površine. S premazom Hybrid Paint 3 sekunde enakomerno pršite po aplikatorski blazinici. Blazinico z napršeno stranjo položite na lak in izdelek najprej nanesite v vodoravnih pasovih s 50% prekrivajočimi se prehodi. Nato na isti način nadaljujte z nanosom na isti površini, vendar v navpišni smeri in tako zagotovite popolno in enakomerno pokritost površine. Ponovite postopek za vsak naslednji del vozila.
  3. Ko nanesete celotno površino, jo obrišite z eno od priloženih krp iz mikrovlaken. Krpo prepognite 1/8. Z majhnimi krožnimi gibi odstranite odvečni premaz s površine in ga obrnite na čisto stran krpe za zadnje brisanje. Preden obrišete, pustite izdelek počivati ​​1 minuto pri temperaturah pod 23 ° C.
  4. Ponovite ta postopek, da premažete celotno vozilo.

  Ne nanašajte pod 15°C. Vedno delajte v senci na hladni, čisti in suhi površini. Uporaba na steklih/oknih ni priporočljiva. Pred nanosom premaza operite in posušite vozilo. Za optimalni učinek in trajanje premaza po potrebi uporabite čistilni plastelin, da odstranite usedline iz površine ter po potrebi polirajte, da odstranite morebitne praske in druge napake iz laka in s tem povečate sijaj.
  OPOMBA: Po nanosu premaza, vozila vsaj 12 ur ne izpostavljajte vremenskim vplivom. V prvih 7-ih dneh po nanosu premaza laka ne smete čistiti ali prati vozila, saj se premaz popolnoma strdi šele po 7 dneh.

  Nasvet: Premaz vzdržujte z izdelkom Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash and Wax in/ali z izdelkom Hybrid Ceramic Detailer.

   

Prikaz enega rezultata