Poliranje in voskanje

Prikaz vseh 7 rezultatov

 • M4916 Heavy Duty Oxidation Remover 473 ml

  Ugodno! 21.90  z DDV

  Koda: M4916 Groba marine politura 473 ml

  Odstrani oksidacije, vodni kamen in manjše praske iz gelcoata in marine barv. V enem koraku očisti in »spolira« površino do visokega sijaja. Je bolj groba kot M6732. Če je površina plovila pretežno manj do srednje oksidirana in so oksidacije samo na nekaterih mestih močnejše, priporočamo uporabo obeh politur. Večino površine obdelate z M6732 in bolj oksidirana mesta z M4916.   

  M4916 je groba politura s katero enostavno in hitro odstranite površinske napake na gelcoatu, kot npr. zmerne do močne oksidacije in praske. Obogatena je s posebnimi olji, ki obnovijo površino in s posebnimi zrnci, ki se v fazi poliranja kontrolirano razgradijo, s tem učinkujejo tudi kot fina politura in ustvarijo visok sijaj na površini. V odvisnosti od napak na laku uporabite grobo ali srednjo grobo gobico in rotacijsko polirko.

   

   

   

 • M5032 One Step Marine Cleaner Wax – 945ml

  Ugodno! 47.90  z DDV

  Koda: M5032   Marine čistilo & vosek (2v1)  945ml

  Je namenjen za fino poliranje in voskanje gelcoata ali laka v enem koraku.

  Očisti in odstrani manjše do srednje močne oksidacije in praske na redno vzdrževanih plovilih in avtodomih ter odlično zaščiti površino.

  Nanašate ga lahko ročno ali strojno.

  Marine Cleaner Wax  je naš najbolj prodajan Marine proizvod. Je zelo enostaven za uporabo. Ščiti pred soljo in UV-žarki. Ne vsebuje grobih zrnc in ne povzroča prask. Kljub temu zelo dobro čisti. Osnovni namen izdelka je fino poliranje gelcoata ali laka in hkratna zaščita z voskom. Primeren je predvsem za uporabo na redno vzdrževanih plovilih in avtodomih, ki na površini nimajo močnejših oksidacij in prask. Pri močnejših poškodbah površine priporočamo predhodno poliranje z M6732 One Step Compound, pri zelo močnih poškodbah pa z bolj grobo Marina polituro M49 Meguiars Oxidation Remover.

  Uporaba: Izdelek je razvit za poliranje in voskanje v enem koraku, tako na gelcoatu kot na lakiranih plovilih. Pred uporabo dobro pretresite. Površina naj bo ohlajena in v senci. Uporaben je tudi na pleksi in akrilnem steklu.Lahko nanašate ročno ali strojno.Pustite, da se izdelek posuši in ga obrišite s suho krpo. Če redno negujete plovilo, bo le-to vedno zaščiteno in nanos voska bo enostaven. Kdaj je potrebno voskati? Ko vodne kapljice več ne polzijo po površini in ko se začne umazanija zažirati v površino.

    

   

   

   

 • M6732 Marine One Step Compound – 945 ml

  Ugodno! 39.90  z DDV

  Koda: M6732 Marine politura One Step Compound – 945 ml

  Politura z veliko brusno močjo.  Odstrani trdovratne oksidacije, vodni kamen in manjše praske. V enem koraku očisti in »spolira« površino do visokega sijaja.

  Je odlična politura z veliko brusno močjo, ki v enem koraku čisti in “spolira” površino do visokega sijaja. Je zelo enostavna za uporabo. Odstranjuje madeže srednje močnih do močnih oksidacij in vodnega kamna ter manjše do srednje močne praske. Varuje površino pred novimi oksidacijami. Omogoča izjemne rezultate z ročno ali strojno uporabo. Za zaščito gelcoata po poliranju z One Step Compound polituro priporočamo M6332 Marine Premium Wax za odlično površinsko zaščito pred UV žarki. Na ta način lahko v dveh korakih, tudi precej oksidiran gelcoat, grobo in fino “spolirate” ter zaščitite z voskom.

  Uporaba:

  Strojna: Pred uporabo dobro pretresite. Za lažje delo obdelujte hladno površino in po možnosti v senci. Z rotacijsko polirko in z belo srednje fino gobico 1770/1-2 (v primeru močnejših oksidacij 1770-V2 – srednje groba gobica) obdelujte manjše dele površine enega za drugim. Polituro nanašajte na čisto in suho obdelovalno površino oz. neposredno na  gobico. Obdelujte s srednjim do visokim številom obratov. Polituro z zmernim pritiskom na polirko obdelujte tako dolgo, da se skoraj posuši. Takoj za tem zdrgnite površino s čisto krpo iz mikrovlaken. Neželene pobegle kapljice politure odstranite takoj. Ne polirajte po materialih iz vinila in gume.

  Ročna: Pred uporabo dobro pretresite. Za lažje delo obdelujte hladno površino in po možnosti v senci. Obdelujte manjše dele površine enega za drugim. Polituro nanašajte na čisto in suho površino s krpo iz mikrovlaken. Polituro z normalnim pritiskom obdelujte tako dolgo, da se skoraj posuši. Takoj za tem zdrgnite površino z drugo čisto krpo iz mikrovlaken. Neželene pobegle kapljice odstranite takoj. Ne polirajte po materialih iz vinila in gume.

   

   

 • Meguiars Marina Set M6732 & M6332 One Step Compound & Premium Wax 2x 945 ml (trajno nizka cena!)

  Ugodno! 79.90  z DDV

  Koda: M676332 Set Marina srednje grob politure in Marine Premium voska – 2 x 945 ml

  Z One Step polituro boste odstranili srednje močne oksidacije in dosegli izjemen sijaj tudi na temnih površinah. V primeru ekstremih oksidacij boste za njihovo odstranjevanje potrebovali še bolj grobo polituro in sicer M4916 Heavy Duty Oxidation Remover. S Premium voskom boste sijaj še povečali in zagotovili UV zaščito preko celega leta.

  Več podatkov o posameznem izdelku v setu najdete na naslednjih povezavah  M6732       M6332

 • M5616 Marine Pure Wax (Carnauba) – 473 ml

  Ugodno! 23.90  z DDV

  Koda: M5616   Čisti vosek Marine  (Carnauba) – 473 ml

  VIDEO PREDSTAVITEV

  Pure Wax je zmes čistega naravnega brazilskega voska carnaube s silikoni, polimeri in smolami za ohranjanje izjemnega sijaja in zaščite. Ščiti pred sončnimi ultravijoličnimi žarki in klimatskimi vplivi. Enako je uporaben na steklo-plastiki, gelcoatu in barvanih površinah. Še posebej je učinkovit na temnejših barvah in tudi na lakiranih kovinskih površinah.

  Obdelujete ga lahko ročno (krpe iz mkirovlaken) ali strojno (mehke oz. antihologramske gobice). Vosek nanašajte na čisto površino, ki je bila predhodno oprana in po potrebi tudi polirana z ustrezno polituro (odstranjena oksidacija, trdovratna umazanija in morebitne praske). Vosek lahko nanašate v senci ali na soncu. Priporočamo obdelavo dela za delom površine – najprej enakomeren nanos, nato loščenje/brisanje.

   

   

 • M6316 Marine Flagship Premium Wax – 473 ml

  Ugodno! 29.90  z DDV
 • M6332 Marine Flagship Premium Wax – 946 ml (Akcija!)

  Ugodno! 49.90  z DDV

  Koda: M6332   Vosek Flagship Marine  Premium – 946 ml

  Za vrhunski lesk in zaščito gelcoata. Med Marine voski predstavlja razred zase in je nedvomno najboljši marina  vosek, ki ga je ustvaril Meguiar’s. Enostavno se nanaša ter daje vrhunsko zaščito in globinski sijaj.

  Premium Marine Wax predstavlja vrhunec na področju zaščite gelcoata z voskom in je prav zares »klasa zase«. Izjemnost tega voska se kaže v njegovem globinskem lesku in dolgotrajni zaščiti površine. Prav dramatično poglobi barvo, izvleče iz nje vso njeno bogastvo in ustvari izjemen površinski sijaj. Vsebuje bogata olja, UV zaščito in sintetične polimere. Odstrani svežo površinsko umazanijo, fine praske in lažje oksidacije.

  Uporaba:

  Strojna: Uporabite ekscentrično polirko in črno gobico (1770-1). Obdelujte del po del z z gibi, ki se na površini delno prekrivajo. Ko se vosek na površini posuši, ga obrišite s suho krpo iz mikrovlaken, ali s 100% bombažno frotirasto krpo, do polnega sijaja.

  Ročna: Steklenico pred uporabo dobro pretresite. Za lažje delo obdelujte hladno površino in v senci.  Obdelujte manjše dele površine enega za drugim. Vosek nanašajte na čisto in suho površino s krpo iz mikrovlaken. Ko je vosek suh, ga obrišite z drugo čisto krpo iz mikrovlaken ali s 100% bombažno frotirasto krpo. Neželjene pobegle kapljice odstranite takoj.  Ne nanašajte na površine iz gume in vinila.

   

Prikaz vseh 7 rezultatov