Ugodno!

G17914 Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner – gel 400 ml

17,90  z DDV

1 na zalogi

Opis

Koda: G17914   Čistilo in premaz za usnje v gelu  

Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

Gold Class Rich Leather gel je odlično sredstvo, s katerim v enem koraku očistite in zaščitite površine iz usnja ali vinila. Odstranjuje umazanijo ter usnje nahrani (zapolni površinske pore) in ga varuje pred bledenjem, izsušitvijo, UV-žarkei in staranjem. Ne pušča mastnega filma ali belih sledi in ne ustvarja kičastega, temveč lep, naraven, svilnat sijaj. Sredstva za nego usnja z alojo poskrbijo za izjemno mehkobo usnja ali vinila. Obdelujete lahko vse vrste usnja ali vinila.

Uporaba:

Postopek poteka v enem koraku. Potrebujete krpo iz mikrovlaken ali gobico iz pene, na katero nanesete nekaj gela in ga vtrete v površino. Vtirate tako dolgo, da se gel enakomerno porazdeli in vpije v površino.

 

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST G179

Ta material skladno z Uredbo (ES) št. 1272/2008 ni razvrščen kot nevaren. Izdelek ni nevaren glede na določila Direktive 1999/45/EC.

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “G17914 Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner – gel 400 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja