Ugodno!

M10032 Mirror Glaze Pro Speed Compound M100 – 945 ml

54,90  z DDV

Koda: M10032   Groba politura Pro Speed Compound M100  

Priporočamo ogled VIDEO predstavitve

Groba politura za odstranjevanje sledi brušenja in drugih poškodb laka. Zelo malo škropi in se ne suši.

S svojo mikroabrazivno tehnologijo in z zelo finimi brusnimi zrnci ustvarja izjemen lesk na površini laka.

Je primerna za poliranje s polirnimi krzni.

Pri poliranju eventualno nastale holograme (še posebej pri temnih lakih) odstranite z antihologramsko polituro M20501.

Je nekoliko manj agresivna kot Meguiar’s M101 politura ima zelo fino strukturo in je namenjena grobemu poliranju v detailingu, kjer enostavno odstranjuje napake na laku in ustvarja visok sijaj. Njena struktura z velikim deležem mikroabrazivnih delcev omogoča sijajen rezultat, ki je bolj značilen za fine, kot za grobe politure. Odstranjuje sledi brušenja tudi na svežih lakih do P1200. Zaradi strukture abrazivnih delcev omogoča poliranje dalj časa, preden se posuši in je zato z njo delo lažje. Omogoča prekinitev poliranja in preverbo površine v vsakem trenutku.

UPORABA:

Pred uporabo dobro pretresite. Uporabite jo brez redčenja in z rotacijsko polirko. Površino obdelujte rotacijsko z obrati med 900 – 1500/min in z rahlim pritiskom na površino, dokler ne odstranite prask. Po potrebi postopek ponovite. S površine gobe/ovčke sproti odstranjujte grobe delce in morebitno posušeno polituro. Za ustvarjanje dokončnega sijaja nadaljujte postopek z Meguiar’s fino-antihologramsko polituro M 205. Ljubiteljski uporabniki lahko uporabite tudi varnejši in občutno lažji način poliranja z ekscentrično polirko, vendar bo postopek nekoliko dlje trajal.

Opis

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST M100

PODATKI IZ CLP ETIKETE M100

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “M10032 Mirror Glaze Pro Speed Compound M100 – 945 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja