Ugodno!

D30001 Dual Action Microfiber Correction Compound D300 – 3,78 L – po naročilu!

129,00  z DDV

Koda: D30001   Korekcijska politura DA Microfiber Correction Compound 

Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE 

Politura je namenjena za hitro obnovo starih, zanemarjenih lakov, ki jo zmorejo tudi začetniki. Vse se zgodi v samo dveh enostavnih korakih.

Politura predstavlja prvi korak pri hitri obnovi starejših lakov z oksidacijami,  praskami in hologrami (pranje v avtopralnicah).

Ni primerna za obnovo novih, svežih lakov.

Namenjena je poliranju z ekscentrično polirko in z grobim diskom iz mikrovlaken.

Je namenjena za obnovo starejših, zanemarjenih lakov z vrtinčastimi praskami, ki so posledica predvsem pranja avtomobilov v avtopralnicah. Dual Action System je razvit z namenom, da omogoča poliranje in obnovo laka brez hologramov tudi neizkušenim začetnikom. Prva faza predstavlja poliranje laka z grobo polituro iz sistema Dual Action. Pri tem uporabite ekscentrično polirko (npr. Meguiars G 125  DA) in  grobi disk iz mikrovlaken iz Dual Action sistema DMC 5″ ali 6″. Drugi in hkrati zadnji korak predstavlja fino poliranje in hkratno voskanje z Dual Action Finishing Waxom (D301), z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken DMF 5″ ali 6″ Finishing Disc.  Namesto diskov iz mikrovlaken lahko uporabite tudi grobo (rumeno) in fino (črno) gobico za poliranje oz. voskanje.

Uporaba: Polituro pred uporabo dobro pretresite. Polituro D300 nanesite na grobi disk (gobo) DMC 5″ ali 6″ in polirajte z ekscentrično polirko, dokler ne odstranite prask. Ostanke politure obrišite s krpo iz mikrovlaken. Po potrebi si pri odstranjevanju politure pomagajte z Last Touch Detailerjem D155.

Opis

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST D300

PODATKI IZ CLP ETIKETE D300

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “D30001 Dual Action Microfiber Correction Compound D300 – 3,78 L – po naročilu!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja