Ugodno!

D10101 Meguiars Detailer All Purpose Cleaner – 3,78L koncentrat (po naročilu!)

35,90  z DDV

Opis

Koda: D10101   Večnamensko čistilo Meguiars – koncentrat 3,78L

Meguiar’s All Purpose Cleaner je eno izmed najpriljubljenejših večnamenskih čistil. Prvotno je bilo sredstvo razvito za čiščenje notranjosti, vendar pa odlično deluje tudi na vseh zunanjih površinah. Primeren je za čiščenje vseh notranjih površin, kot so plastika, vinil, usnje in tekstil, ter zunanjih, kot so platišča, pnevmatike, insekti in ostala trdovratna umazanija. Njegova superiorna zelo peneča sestava nežno odstranjuje umazanijo. Primeren je tudi za mehčanje umazanije pred globinskim čiščenjem tekstila.

Navodila za uporabo:
Sredstvo ustrezno razredčite 1:4 ali 1:10 (čistilo : voda). Priporočljivo je, da naredite mešanico v  dveh različnih pršilkah in razmerje 1:4 porabite za zunanjost in 1:10 za čiščenje notranjosti vozila. Pršilke morajo imeti pršilno glavo, ki je odporna na kemikalije. a čiščenje zunanjosti. Napršite na površino, podrgnite z mikro krpo ali krtačko in obrišite ali sperite do čistega.

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST D101

PODATKI IZ CLP ETIKETE D101

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “D10101 Meguiars Detailer All Purpose Cleaner – 3,78L koncentrat (po naročilu!)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja