Ugodno!

D30116 Dual Action Microfiber Finishing Wax D301 – 473 ml

23,90  z DDV

Opis

Koda: D30116   Zaključna politura/vosek DA Microfiber Finishing Wax  

Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

Predstavlja drugi korak v Dual Action sistemu obnove starih lakov z manjšimi poškodbami (posledice avtopralnic), ki omogoča obnovo tudi začetnikom.

Da Microfiber Finishing Wax predstavlja drugi korak pri hitri obnovi starih lakov – fino poliranje in voskanje.

Namenjen je finemu poliranju/voskanju z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken.

Predstavlja drugi in hkrati zadnji korak v sistemu Dual Action hitre obnove starejših, zanemarjenih lakov s praskami in hologrami, ki so posledica predvsem pranja avtomobilov v avtopralnicah ali nestrokovnega poliranja. Dual Action System je razvit z namenom, da omogoča poliranje in obnovo laka brez hologramov tudi neizkušenim začetnikom. Prva faza predstavlja poliranje laka z grobo polituro iz sistema Dual Action. Pri tem uporabite ekscentrično polirko (npr. Meguiars G 125  DA) in  grobi disk (gobo) iz mikrovlaken iz Dual Action sistema DMC6-Cutting Disc 5″ ali 6”. Drugi in hkrati zadnji korak predstavlja fino poliranje in hkratno voskanje z Dual Action Finishing Waxom (D301), z ekscentrično polirko in s finim diskom iz mikrovlaken DMF6-Finishing Disc5″ ali 6”. Namesto diskov iz mikrovlaken lahko uporabite tudi grobo mehko gobico iz pene za poliranje oz. voskanje.

Uporaba: Polituro/vosek  pred uporabo dobro pretresite. D301 nanesite na fini disk DMF 5″ ali 6″  in polirajte/voskajte z ekscentrično polirko. Pustite, da se vosek kakšno minuto suši in ga nato obrišite s čisto krpo iz mikrovlaken do polnega sijaja.

 

 

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST D301

PODATKI IZ CLP ETIKETE D301

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “D30116 Dual Action Microfiber Finishing Wax D301 – 473 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja