Ugodno!

D15501 Meguiar’s Last Touch Spray Detailer D155 -3,78 L

49,90  z DDV

Opis

Koda: D15501    Čistilo za pranje brez vode Last Touch Detailer D155  3,78L 

Za čiščenje vseh površin brez uporabe vode.

Zelo primerno čistilo za odstranjevanje politure pred voskanjem. Ne popraska površine in prijetno diši.

Odličen profesionalen proizvod za hitro čiščenje brez vode. Zelo primeren je tudi za odstranjevanje politure pred voskanjem. Vsebuje sredstva za visok sijaj in voske. Z njim odstranjujete prstne odtise, ptičje iztrebke, drevesno smolo, insekte maščobo, vodne madeže…. Čistilo lahko uporabljate na različnih  površinah, kot npr. na vseh vrstah lakov, steklu, gumi, plastiki, usnju, kromu, aluminiju, jeklu …. Čistilo ima izjemno prijeten vonj.

Uporaba: Priporočamo uporabo s krpo iz mikrovlaken. Čistilo razpršite po površini. Bolj kot je površina umazana, več čistila boste porabili.  Nato umazanijo narahlo in brez pritiska obrišete s krpo iz mikrovlaken ter še enkrat s čisto krpo. Na ta način grobi delci ne bodo poškodovali površine laka. Ne pustite, da se proizvod posuši, preden ga obrišete.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki. Varnostni list odprete s klikom na naslednjo vrstico:

VARNOSTNI LIST D155

Ta material skladno z Uredbo (ES) št. 1272/2008 ni razvrščen kot nevaren. Izdelek ni nevaren glede na določila Direktive 1999/45/EC.

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “D15501 Meguiar’s Last Touch Spray Detailer D155 -3,78 L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja