Ugodno!

Hempel Paint Stripper 69560 – odstranjevalec barve 0,75L

24,90  z DDV

Hempel priročnik za barvanje

Koda: 69560 Hempel Paint Stripper 0,75 l         VIDEO PREDSTAVITEV

Staro barvo in antifouling najlažje odstranite s pomočjo izdelka Hempel Paint Stripper. Ta izdelek, ki deluje na bazi univerzalnega topila, se lahko koristi na večini barvanih in lakiranih površin.

Metoda: Proizvod nanesite v izdatni količini na suho površino z valjčkom ali čopičem. Ne obdelujte v enem koraku hkrati prevelike površinen. Obdelovalno površino prekrijte z Alu folijo in s tem preprečite preveliko izhlapevanje aktivnega topila. Počakajte 30-45 minut, dokler se plast barve ne stopi ali odstopi od površine. Najkrajši čas je potreben za antivegetacijske premaze, alkidne barve in lake, najdaljši čas pa za silikon in epoksid. Bodite pazljivi pri obdelavi steklenih vlaken in plastike (lahko poškoduje termo-plastične materiale). Odstružite staro barvo in očistite površino z vročo vodo in s Hempel Bosat šamponom. Na starih in debelih premaziih bo morda potrebno ponavljanje postopka.

SKU: 69560-00000-075 Kategorije: ,

Opis

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST HEMPEL PAINT STRIPPER 69560

PODATKI IZ CLP ETIKETE 69560

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hempel Paint Stripper 69560 – odstranjevalec barve 0,75L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja