Ugodno!

KITGLASS125 Mirka SET za poliranje stekla fi 125mm (po naročilu!)

169,00  z DDV

Koda: KITGLASS125     Glass Polishing Kit 125mm

Priporočamo ogled naslednjih video predstavitev:

POLIRANJE AVTOMOBILSKEGA STEKLA

POLIRANJE STEKLA V GRADBENIŠTVU

S tem setom je Mirka ustvarila možnost odstranjevanja površinskih napak na normalnem in kaljenem steklu na zelo različnih področjih, kot npr. v gradbeništvu, avtomobilski industriji in ladjedelništvu. V setu se nahaja samo material za brušenje in poliranje stekla, brez polirke.  Za delo potrebujete še rotacijsko polirko s krožnikom premera 125 cm. Ker je brušenje stekla brez odsesavanja steklenih prašnih delcev lahko nevarno, vam priporočamo ustrezno zaščitno opremo za dihala, oči in kožo. Brušenje vetrobranskega stekla avtomobila ne priporočamo, ker zaradi razlik v debelini stekla, kot posledice brušenja, lahko pride do različnega loma svetlobe.

Set sestavljajo:

Mrežni brusni diski Abranet SIC NS 125mm granulacije P80-P120-P150-P180-P240-P320-P400 – vsakega po 5 kosov (specialno razvit papir za brušenje stekla z granulatom iz silicijevega karbida)

Brusni diski Abralon 125mm granulacije P180-P360-P500-P600-P1000  – vsakega po 2 kosa

Politura za steklo Mirka Polarshine E3 – 250ml

Polirna gobica/filc 125mm za poliranje stekla s polituro Polarshine E3 – 2 kosa

Krpa iz mikrovlaken 330×330 mm  – 2 kosa

Zgoraj si lahko ogledate dva zelo nazorna video postopka za poliranje stekel. Pomembno je, da si za vsak predstavljen korak brušenja/poliranja vzamete tudi potreben čas, ki je prav tako razviden iz predstavitve. Predstavljeno je poliranje s polirko Mirka PS1437 z dodatnim odsesevalnim pokrovom in z dodatnim luknjičastim krožnikom, ki običajno rotacijsko polirko pretvorita v polirko z odsesavanjem. Sesalni pokrov se pritrdi na ohišje polirke takoj nad krožnikom in je prilagojen ohišju PS1437, ki ima premer okroglega pritrdilnega oboda nad krožnikom 4,5cm. Sesalni pokrov omogoča boljšo vidljivost in s kvalitetnim odsesavanjem steklenih odbruskov ščiti površino pred dodatnimi poškodbami. Za grobe faze brušenja stekla z abranet sic papirji vsekakor priporočamo uporabo odsesevalnega pokrova,  brušenje z abralonom in poliranje pa se lahko izvaja tudi brez.

 

                                 

 

Možno prednaročilo

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KITGLASS125 Mirka SET za poliranje stekla fi 125mm (po naročilu!)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja