Ugodno!

MCMICRO Magic Clean + Detailer 473 ml

49,90  z DDV

1 na zalogi

Opis

Koda: MCMICRO Krpa Magic Clean za odstranjevanje nečistoč iz laka + Detailer

Hitro in varno odstrani drevesno smolo, zračno rjo, katran, ostanke insektov, ličarsko meglico, industrijske naslage itd.

Je nepogrešljiva pri pripravi površine za poliranje.

Pozor: Pri temnih lakih uporabite Magic Clean krpo samo v primeru, če nameravate lak polirati. Na temnem laku bodo namreč  posledice čiščenja s krpo ostale vidne – s poliranjem jih boste odstranili!  

Uporaba:

Ko ste avtomobil oprali, vizualno ali z blazinicami prstov poiščite neravnine (hrapavo površino) na laku. Kjer začutite rahel odpor na površini, gre za umazanijo, ki jo je potrebno odstraniti. Če bi to umazanijo hoteli odstraniti s poliranjem, bi porabili preveč paste in bi po nepotrebnem odstranjevali tudi čisti lak. Čistilno krpo Magic Clean lahko uporabite za odstranjevanje ličarske meglice, zračne rje, drevesne smole, katrana, ostankov insektov in industrijskih naslag. Uporabi se lahko na vseh gladkih površinah.

Navodilo za uporabo: 1. Operite vozilo. 2. Poškropite površino z Detailerjem A33 in jo obrišite z Magic Clean krpo (s premazano stranjo). Na površino pritiskajte rahlo in preverjajte, če je umazanija odstranjena. Če ni, postopek ponavljajte, dokler površina ne bo gladka. Kot zamenjavo za detailer ne  uporabljajte sredstev, ki vsebujejo topila!

Vpogled v pripadajoče VARNOSTNE LISTE in CLP ETIKETE najdete preko povezav/linkov do posamičnih izdelkov seta.

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MCMICRO Magic Clean + Detailer 473 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja