Ugodno!

Polirni plastelin Bilt-Hamber Auto-Clay medium 200gr

17,90  z DDV

Opis

Koda: BHACM Bilt-Hamber Auto Clay Medium 200gr

Priporočamo ogled VIDEO predstavitve.

Bilt-Hamber Auto-Clay je eden izmed najboljših polirnih plastelinov na tržišču. Namenjen je za odstranjevanju kontaminacije z vseh zunanjih površin vozila. Odstranjuje ostanke insektov, zračno rjo, katran, smolo in ostale depozite. V kolikor je površina vozila po pranju hrapava, potem je čiščenje z Auto-Clay plastelinom zelo priporočljivo. Bilt-Hamber Auto-Clay polirni plastelini so že od leta 2011 naprej izbrani za najboljše plasteline po izboru revije Auto Express. Na voljo v treh trdotah.

Bilt-Hamber Auto-Clay Medium:
Srednje grob polirni plastelin za odstranjevanje srednje trdovratne kontaminacije oz. za uporabo na vozilih, ki so vsaj enkrat letno očiščena s plastelinom.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastelina vozilo najprej dobro operite in posušite. Nikoli ga ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi, površina naj bo hladna na otip. Odtrgajte ali odrežite košček plastelina, go dobro pregnetite, zmehčajte in sploščite. Na površino napršite vodo ali  lubrikant/detailer ter z vertikalnimi gibi in minimalnim pritiskom očistite površino. Površina naj bo neprestano navlažena, plastelina nikoli ne uporabljajte na suho. Površino obrišite in z roko preverite, če ste odstranili vso kontaminacijo. Površina mora biti na otip popolnoma gladka. Plastelin med uporabo večkrat pregnetite, da neprestano čistite s čisto površino plastelina. V kolikor vam plastelin pade na tla, ga odvrzite v smeti in odtrgajte nov košček.

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Polirni plastelin Bilt-Hamber Auto-Clay medium 200gr”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja