Ugodno!

G17216 Meguiars Ultimate Compound – groba 450 ml

21,90  z DDV

Opis

Koda: G17216   Groba politura

Še posebej uspešna pri obnovi starih, preperelih lakov.

Zelo hitro odstrani “odmrlo” plast laka, ne ustvarja prask in ustvari neverjeten sijaj. Postopek in rezultate poliranja z Meguiar’s Ultimate Compound si lahko ogledate na naslednji VIDEO PREDSTAVITVI.

Ta politura je razvita z namenom  obnove in vrnitve prvotnega sijaja starim, preperelim in zanemarjenim lakom. Je bolj groba kot politura Meguiars Scratchx in nekoliko manj groba kot profesionalna politura Meguiars M100. Z njo lahko enostavno odstranite »odmrle« plasti laka brez ustvarjanja prask. To omogoča posebna Meguiar’s mikro-abrazivna tehnologija, ki kljub grobosti omogoča zelo sijajen finiš.. Uporabljate jo lahko ročno ali z ekscentrično polirko.

Uporaba: Pred uporabo steklenico dobro pretresite!

Ročno: Nanesite manjšo količino politure na Even Coat aplikator (x-3080) in enakomerno vtirajte na manjši površini laka. Ostanke politure očistite s čisto bombažno krpo ali s krpo iz mikrovlaken. Ponavljajte tako dolgo, dokler ne odstranite vseh napak na laku.

Z ekscentrično polirko: Nanesite manjšo količino politure na gobico za poliranje (rumena 1500-2 ali 17702) in z izmenično navzkrižnimi gibi obdelajte prizadeto površino. Ostanke politure odstranite s čisto bombažno krpo ali s krpo iz mikrovlaken.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki. Varnostni list odprete s klikom na naslednjo vrstico:

VARNOSTNI LIST G172

PODATKI IZ CLP ETIKETE G172

Komentarji

 1. Lex

  Zelo hitra dostava, 1,5-2 dni.

  Pričakoval sem, da bo bolj groba, je treba dat kr več paste ter ponavljat za odstranitev nekaterih večjih napak. Torej kr nekaj dela je.

  Se pa da marsikaj z njo v kombinaciji z strojnim polirnikom naredit. Prednost je, da če slucajno pride na plastiko jo potemni ne pa posvetli. Avto je obnovljen ter sedaj zgleda veliko bolje.

  Prej sem poskusil cenejšim Turle Wax ter je za v smeti, če pide v stik z plastiko je pobledi ter skoraj nemogoče je normalno spolirat. Tako da Meguiars Ultimate Compund je veliko veliko, veliko boljša v primerjavi z Turle Wax.

  Ni popolna, se pa da marsikatero res vidno napako popolnoma odstranit, velik se da naredit, sijaj je lep. Tako da menim, da je vredna tega denarja ter dober nakup.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja