Ugodno!

G2016 Convertible and Cabriolet Cleaner – 473 ml

Original price was: 19,01 €.Current price is: 16,90 €. z DDV

Koda: G2016   Čistilo za strehe kabrioletov

Priporočamo ogled VIDEO predstavitve

Varno in učinkovito čisti strehe kabrioletov iz blaga, moherja in vinila.

Čistilo Meguiar’s Convertible & Cabriolet Cleaner  je bilo razvito posebej za varno in učinkovito čiščenje streh kabrioletov iz blaga, moherja ali vinila. Ta inovativen izdelek ne odstranjuje samo običajne umazanije, temveč odstrani tudi madeže od kislega dežja, od olja in ptičjega blata. Umazanijo lahko odstranite nežno, brez grobega drgnenja, ki pogosto poškoduje površino iz blaga. Čistilo je biološko razgradljivo.

Uporaba:  Vozilo postavite v senco. Površina mora biti hladna. Z vodo dobro sperite grobo umazanijo s površine. Čistilo najprej preverite na zelo majhni površini. ČE ODSTRANJUJE BARVO, TAKOJ PRENEHAJTE S POSTOPKOM! Čistilo napršite na streho in nežno vtirajte z mehko ščetko. Nato sperite z veliko vode in nadaljujte s klasičnim pranjem vozila. Ko se površina posuši, jo za dolgotrajno zaščito impregnirajte še z impregnacijo v spreju- Meguiar’s Convertible & Cabriolet Weatherproofer.

Opis

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST G20

PODATKI IZ CLP ETIKETE G20

 

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “G2016 Convertible and Cabriolet Cleaner – 473 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja