Ugodno!

Hempel Mille NCT 71890 2,5 l rdeča

113,90  z DDV

Hempel priročnik za barvanje

Koda: 71890-56460 Mille NCT 2,5 l rdeča            

HEMPEL MILLE NCT izjemno učinkovito kombinira s strani podjetja HEMPEL patentirano tehnologijo nano kapsul s samopolirnim učinkom. Rezultat je perfektna usklajenost med stopnjo sampoliranja in sproščanjem antivegetativnih snovi. Ti postopki potekajo še bolj kontrolirano in kontinuirano kot doslej.

Prednosti:  MILLE NCT je ekstremno učinkovit antivegetativni premaz in je kompatibilen skoraj z vsemi znanimi antivegetativnimi premazi.

Področja uporabe: Je posebej namenjen jadrnicam in jahtam iz steklo-plastike, lesa in jekla. Ni primeren za uporabo na plovilih iz aluminija ali iz drugih lahkih kovin. Zaradi visoke antivegetativne zaščite je primeren za uporabo v vseh vodah.

Uporaba: Temperatura naj znaša več kot 5°C. Iz trupa predhodno odstranite olje in maščobe s sredstvom PRE-CLEAN. Po morebitnem brušenju površine obvezno prah sperite s sladko vodo in površino posušite. Po potrebi predhodno nanesite UNDERWATER PRIMER, kot zaporo za morebiti nekompatibilen stari antivegetativni premaz. Premaz vsebuje težke pigmente, zato ga je potrebno pred in med uporabo dobro mešati. Pri novih plovilih priporočamo najprej nanos 2x premaz Light Primerja in nato 1x premaz z Underwater Primerjem, kot veznim premazom (ni nujno). Nato 2x premaz z a/f Mille NCT in dodaten premaz na bolj obremenjenih mestih pri plovilih hitrosti nad 15 vozlov.

Splovitev: Preteči mora vsaj 24 ur po nanosu zadnjega sloja premaza ( pri 20°C), preden čoln postavite v vodo. Čoln je lahko do 6 mesecev na suhem, preden ga postavite v vodo.

Prekrivnost: 13 m2/L   Nanos: čopič ali valjček

Razredčilo:  08080

 

SKU: 71890-56460-250 Categories: , ,

Opis“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST MILLE NCT 

PODATKI IZ CLP ETIKETE MILLE NCT

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hempel Mille NCT 71890 2,5 l rdeča”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja