Otroška troslojna kirurška maska roza – 5×10 kosov

24,90  z DDV

Koda: 410322

Učinkovita zaščite pred trdimi delci in tekočimi aerosoli. Maska lahko filtrira droben prah, drobne delce, cvetni prah in preprečuje vdihavanje kapljic, krvi in brizganja. Masko lahko uporabljate v vsakem vremenu, varuje vas pred meglo, smogom, prahom, vonjavami, izpušnimi plini, onesnaženim zrakom, alergeni in vlažnostjo, da boste zdravi in varni.

Zunanji sloj preprečuje vdor pred zunanjimi vzroki, filtrirni sloj ščiti pred patogenimi bakterijami, notranji sloj prečiščuje vročo temperaturo dihanja in ohrani udobno nošenje maske.
Zasnovana je tako, da se lahko tesno prilega čez nos, usta in brado uporabnika ter da se dobro prilega ob straneh. Pri izbiri filtrirnih in slojnih materialov smo namenili veliko pozornost njihovi kvaliteti. 3-slojna maska je sestavljena iz filtrirnega sloja, nameščenega med plasti tkanine. Njen notranji sloj je namenjen stiku s kožo, zato jo mora cim manj dražiti. Srednji sloj ima vlogo filtra, zunanji sloj pa ima mehansko zaščitno funkcijo, zato mora biti cim bolj odbojno za morebitne tekočine.
Maske so oblikovane tako, da ščitijo pacienta in njegovo okolje.
Zato so pomembne naslednje lastnosti medicinske zaščitne maske:
– učinkovitost filtra
– prehajanje zraka
– odbojnost tekočin
UPORABA:
– pred namestitvijo maske si dobro umijte roke.
– ločite zgornji in spodnji del, tako da oblikujete obliko skodelice
– prepričajte se, da je maska v celoti razgrnjena
– z eno roko primite masko, tako da je odprtina proti obrazu. Z drugo roko namestite ušesni zanki. Masko z nosno sponko obrnjeno navzgor položite na brado in ušesni zanki namestite okoli ušes.
– z obema rokama oblikujte nosno sponko na spodnji del nosu, da zagotovite dobro prileganje in tesnjenje
PRIPOROČILA:
Maske se med uporabo ne dotikajte, v primeru dotika si vedno umijte ali razkužite roke. Maske ne nosite pod nosom ali brado. Po 4 urah ali v primeru ovlažitve maske le odstranite, tako da primete za elastiko. Maske se nikoli ne dotikajte spredaj. Ob odstranjevanju maske glavo držite naravnost (ne glejte navzdol), s tem preprečite raztros mikrobov iz površine maske po obleki.
SPECIFIKACIJE
– certifikat  EN 1468 3 :2A16 AC:2019
– material: notranja plast: prvovrstno bombažno blago, srednja plast: uporabljen medicinski filter, ki učinkovito osami plasti prahu, zunanja plast: nepremočljivo blago
– 3-slojna kirurška maska za obraz z učinkovitostjo bakterijske filtracije BFE> 99,50%
– ear-loop elastika
– velikost: dolžina x višina: 14×9 cm

IZJAVA O SKLADNOSTI

Opis

 

 

 

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroška troslojna kirurška maska roza – 5×10 kosov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja