Ugodno!

G180515 Meguiar’s Bug & Tar Remover 444 gr – pena

15,90  z DDV

Opis

Koda: G180515  Odstranjevalec ostankov insektov in katrana 444 ml                  

Enostavno »odpenite« ostanke insektov in katrana

  • je zelo močno sredstvo, vendar varno za uporabo na lakih
  • je močan pri insektih in katranu, vendar zelo nežen do lakiranih in ostalih zunanjih površin avtomobila

Posebne sestavine – tenzidi – navlažijo in raztopijo ostanke insektov in zmehčajo katran, tako da je odstranjevanje otročje lahko. Skrivnost je v  obstojni Xtreme Cling peni, ki omogoča sredstvu, da dalj časa aktivno deluje in zmehča ostanke insektov in katrana. Sredstvo uporabite pred pranjem avtomobila, oz. po potrebi tudi brez pranja. Pri debelejših slojih katrana na laku ali plastiki bo potrebno postopek večkrat ponoviti (večkrat poškropiti – počakati – obrisati in na koncu sprati), da se katran postopoma odstranjuje. Uporaba: Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Obdelovalna površina naj bo hladna in v senci.

  1. Na obdelovalno površino nanesite debeli sloj pene z delno prekrivajočimi se gibi in zagotovite, da bo s peno pokrita vsa površina.
  2. Pustite sredstvo delovati 5 minut, da bo sredstvo umazanijo predrlo, omehčalo in raztopilo. Ne pustite da se pena na površini posuši (če se zgodi, ponovno nanesite peno). Po 5-ih minutah, oz. ko opazite, da se je pena začela raztapljati, imate naslednje možnosti:
  • površino operite z avto šamponom
  • površino obrišite s čisto, vlažno krpo iz mikrovlaken
  • površino sperite z močnim curkom vode

Nato mokro površino obrišite s suho krpo (npr. x2000 Water Magnet), da se izognete vodnim madežem, še posebej na temnih lakih. Nasvet: Priporočamo, da površino zaščitite z enim od vaših priljubljenih tekočih voskov, da bo bodoče odstranjevanje insektov še enostavnejše.

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi. VARNOSTNI LIST G1805 PODATKI IZ CLP ETIKETE G1805

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “G180515 Meguiar’s Bug & Tar Remover 444 gr – pena”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja