Ugodno!

M6316 Marine Flagship Premium Wax – 473 ml – do nadaljnjega ni dobavljivo!

29,90  z DDV

Ni na zalogi

Opis

Koda: M6316   Vosek Flagship Marine  Premium – 473 ml

Za vrhunski lesk in zaščito gel-coata. Med Marine voski predstavlja razred zase in je nedvomno najboljši marina  vosek, ki ga je ustvaril Meguiar’s. Enostavno se nanaša ter daje vrhunsko zaščito in globinski sijaj.

Premium Marine Wax predstavlja vrhunec na področju zaščite gelcoata z voskom in je prav zares »klasa zase«. Izjemnost tega voska se kaže v njegovem globinskem lesku in dolgotrajni zaščiti površine. Prav dramatično poglobi barvo, izvleče iz nje vso njeno bogastvo in ustvari izjemen površinski sijaj. Vsebuje bogata olja, UV zaščito in sintetične polimere. Odstrani svežo površinsko umazanijo, fine praske in lažje oksidacije.

Uporaba:

Strojna: Uporabite ekscentrično polirko in črno gobico (1770-1). Obdelujte del po del z z gibi, ki se na površini delno prekrivajo. Ko se vosek na površini posuši, ga obrišite s suho krpo iz mikrovlaken, ali s 100% bombažno frotirasto krpo, do polnega sijaja.

Ročna: Steklenico pred uporabo dobro pretresite. Za lažje delo obdelujte hladno površino in v senci.  Obdelujte manjše dele površine enega za drugim. Vosek nanašajte na čisto in suho površino s krpo iz mikrovlaken. Ko je vosek suh, ga obrišite z drugo čisto krpo iz mikrovlaken ali s 100% bombažno krpo. Neželene pobegle kapljice odstranite takoj.  Ne nanašajte na površine iz gume in vinila.

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST M63

PODATKI IZ CLP ETIKETE M63

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “M6316 Marine Flagship Premium Wax – 473 ml – do nadaljnjega ni dobavljivo!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja