Ugodno!

G7516 Gold Class Endurance Tire Gel – 473 ml

16,90  z DDV

Koda: G7516   Gel za nego pnevmatik 

Način uporabe si lahko ogledate na spodnjem video posnetku:

Endurance Tire Gel

Endurance Tire Gel je izjemno sredstvo za nego pnevmatik. Površina pnevmatik po negi ostane sijajno črna več tednov, tudi ob dežju in snegu.

Uporaba: Pnevmatike najprej dobro očistite (npr. s čistilom za platišča in pnevmatike). Na gobico za nanos (MTS89-200S ali X3090) ali na mehko krpo nanesite manjšo količino gela ter enakomerno namažite po robovih pnevmatik (ne po profilu). Višek proizvoda obrišite, da preprečite pršenje med vožnjo. Če želite še večji sijaj, potem nanesite po 10-ih minutah sušenja naslednjo plast. Če želite manjši sijaj, obrišite pnevmatiko takoj po nanosu. Ne nanašajte na vinil, na barvane oz. lakirane površine ter na pnevmatike motornih koles in koles (nikamor,  kjer površina ne sme biti gladka).

Opis

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki. Varnostni list odprete s klikom na naslednjo vrstico:

VARNOSTNI LIST G75

PODATKI IZ CLP ETIKETEG75

 

 

Komentarji

  1. Aljosa

    Zelo zelo dobra zascita za gume in ostale gumjaste povrsine drzi celo par mesecev priporocam vsem ki res zelijo vrhunske rezultate lep pozdrav..

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja