Ugodno!

G9524 Hot Rims All Wheel and Tire Cleaner – 710 ml

17,90  z DDV

Opis

Koda: G9524 Čistilo za platišča in pnevmatike 

Za hitro in učinkovito čiščenje vseh prozorno in  barvno lakiranih, eloksiranih in kromiranih  platišč. Ne uporabljajte na nepremazanih alu platiščih in poliranih platiščih. Za ta platišča uporabite čistilo Meguiars G14324

Odstranjuje zavorni prah, katran, cestno umazanijo itd…

Postopek uporabe si lahko ogledate na spodnjem video posnetku:

Hot Rims All Wheel & Tire

Meguiar’s Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner je močno  čistilo za platišča in pnevmatike, ki na zelo učinkovit način odstrani cestno umazanijo in zavorni prah iz vseh tovarniško izdelanih platišč ( kromirana, eloksirana,  lakirana platišča). Čistilo se varno uporablja na vseh prozorno ali barvno lakiranih platiščih. Učinkovine v čistilu raztopijo umazanijo, ki jo nato s curkom vode (pri trdovratni umazaniji s pomočjo ščetke) enostavno in brez ostankov umazanije odstranite. Platišča zasijejo v vsej svoji lepoti. Na nepremazanih in poliranih alu platiščih čistila ne uporabljajte. Raje uporabite Detailer.

Uporaba: Pred uporabo steklenico dobro pretresite. Platišča najprej poškropite z vodo, jih ohladite in jih nato z razdalje cca 50 cm izdatno poškropite s čistilom. Pustite čistilo delovati 30-60 sekund. Zelo umazana platišča dodatno podrgnite s ščetko za platišča (X-1160) in jih sperite s curkom vode. V nobenem primeru ne dovolite, da se čistilo posuši na platiščih, ker ga boste težko odstranili. Nato jih do suhega obrišite z bombažno krpo ali s krpo iz mikrovlaken.

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST G95

PODATKI IZ CLP ETIKETE G95

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “G9524 Hot Rims All Wheel and Tire Cleaner – 710 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja