Ugodno!

M4916 Heavy Duty Oxidation Remover 473 ml – do nadaljnjega ni dobavljivo!

21.90  z DDV

Ni na zalogi

Opis

Koda: M4916 Groba marine politura 473 ml

Odstrani oksidacije, vodni kamen in manjše praske iz gelcoata in marine barv. V enem koraku očisti in »spolira« površino do visokega sijaja. Je bolj groba kot M6732. Če je površina plovila pretežno manj do srednje oksidirana in so oksidacije samo na nekaterih mestih močnejše, priporočamo uporabo obeh politur. Večino površine obdelate z M6732 in bolj oksidirana mesta z M4916.   

M4916 je groba politura s katero enostavno in hitro odstranite površinske napake na gelcoatu, kot npr. zmerne do močne oksidacije in praske. Obogatena je s posebnimi olji, ki obnovijo površino in s posebnimi zrnci, ki se v fazi poliranja kontrolirano razgradijo, s tem učinkujejo tudi kot fina politura in ustvarijo visok sijaj na površini. V odvisnosti od napak na laku uporabite grobo ali srednjo grobo gobico in rotacijsko polirko.

 

 

 

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST M49

Ta material v skladu z Uredbo (ES) št 1272/2008 ni razvrščena kot nevaren.

 

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “M4916 Heavy Duty Oxidation Remover 473 ml – do nadaljnjega ni dobavljivo!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja