Ugodno!

Carpro IronX 4 L – za zračno rjo in vsa platišča

79,90  z DDV

SKU: 66ciqr4000 Kategorija:

Opis

Kaj je zračna rja (Flugrost)?

Zračna rja so drobne rjave pikice na laku, ki so najlažje vidne na svetlih avtomobilih. Na temnejših avtomobilih jih lahko otipate s konicami prstov kot hrapave delce na sicer gladki površini laka. Te rjave pike se največkrat pojavijo na zadnjem delu vozila, na strehi ter na pragovih vozil. Zračna rja  nastane pri obrabi zavor, pri izpustih termoelektrarn, v bližini železniških tirov, leti po zraku in se zažre v lak vozila. Trši delci se lahko precej globoko zagrizejo v lak. Omenjeni delci so največkrat kovinski in v stiku  z vodo oksidirajo ter povzročijo manjše poškodbe laka.

Priporočamo ogled VIDEO PREDSTAVITVE

VEČ INFORMACIJ

Edinstveno sredstvo na tržišču. Dobitnik mnogih nagrad. Je visoko efektivno pH nevtralno čistilno sredstvo, ki je popolnoma varno za uporabo na vseh površinah na vozilu. Popolnoma je varno za uporabo na barvanih površinah, steklu in na vseh vrstah platišč. Unikatna formulacija v stiku z vodo ustvari kemično reakcijo, ki zagotavlja čiščenje, ki ga še niste videli. Deluje hitro in temeljito. V določenih primerih lahko nadomesti polirni plastelin, saj čisti učinkovitejše od ostalih sredstev. Poseben aditiv preprečuje nastajanje korozije. Odličen je za čiščenje zračne rje.

Prednosti:
– Odstranjuje kovinske delce in varuje pred poškodbami barvane površine
– Zaradi sestavin diši mnogo prijetneje od ostalih sredstev
– Popolnoma pH nevtralno in brez kislin – varno za uporabo na vseh površinah
– Varno za uporabo na aluminiju, kromu, imitaciji kroma,…
– Varen za uporabo na barvanih površinah ( izogibati se streham kabrioletov)

Postopek uporabe:
1. Pred uporabo dobro pretresemo plastenko
2. Čistilo lahko s pomočjo razpršilke nanesemo po celotni površini, kar pa je lahko potratno, zato priporočamo da sredsvo nanesem tam, kjer je največ umazanije in ga potem  na ostalo površino prenesemo z gobicami ali aplikatorji. Sredstvo je dovolj močno zato ni potrebe, da smo potratni. Prepričajte le, da ste ga nanesli na celotno površino.
3. Pustite da sredstvo deluje cca 5 min v senci. Sredstvo se ne sme posušiti na soncu. Na svetlejših barvah boste opazili da sredstvo spreminja barvo, kar je posledica odstranjevanje kovinskih delcev iz površine. Enako se dogaja na temnih barvah, le da je težje opaziti.
4.  Po petih minutah vzamemo z vodo prpojeno gobo in dodatno očistimo celotno površino.
5.  Dobro speremo z vodo (dobro speremo tudi gobo)

Priporočila:

Uporabljamo zunaj ali v dobro prezračevanih prostorih. Svetujemo uporabo zaščitnih lateks ali nitrilnih zaščitnih rokavic.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Amonijev tioglikonat; Natrijev alkil eter sulfat; Geraniol; Limonene; Citral.
Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine. H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 15% – 30%: anionske površinsko aktivne snovi; < 5%: polikarboksilati; parfumi (Citral, Geraniol, Limonene)

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Carpro IronX 4 L – za zračno rjo in vsa platišča”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja