Ugodno!

G200200 Meguiars Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit 532ml

39,90  z DDV

1 na zalogi

SKU: G200200 Kategorije: ,

Opis

Koda: G200200   Meguiars set s keramičnim detailerjem, aplikatorjem in krpo     

Zaradi trdovratne umazanije se pogosto zgodi, da lak vašega avtomobila po pranju ni popolnoma gladek. Zračna rja, delci barv ali lakov, drevesna smola in podobne nesnage ustvarjajo lak grob na otip ter preprečujejo, da bi zasijal v polnem sijaju. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit je komplet,ki vsebuje vse, kar potrebujete za odstranjevanje trdovratne umazanije. V kompletu najdete  poseben aplikator prevlečen s polimerno gumo, ki brez težav odstrani vso nesnago, Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer, ki poskrbi, da aplikator lažje drsi po površini, ter mikro krpo, s pomočjo katere vozilo po čiščenju obrišete. Lak vozila po čiščenju ponovno zasije in je hkrati tudi dobro zaščiten.

Vsebina kompleta:
– 1x Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 532ml
– 1x Meguiar’s Supreme Shine Microfiber Towel
– 1x Meguiar’s Synthetic Clay Pad – je posebej učinkovit pri odstranjevanju mrčesa

Navodila za uporabo:               VIDEO
Vozilo operite s šamponom, da odstranite vso površinsko umazanijo. Na površino in gumijast del aplikatorja nato napršite Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer ter s križnimi gibi nežno očistite površino. Med čiščenjem na aplikator ne izvajajte nikakršnega pritiska. Ostanek detailerja in umazanije nato nežno obrišite s priloženo mikro krpo. Svetujemo, da vozilo na ta način očistite vsaj 1-2x letno, oz. po potrebi.

 

Varnostni napotki:
EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “G200200 Meguiars Hybrid Ceramic Detailer Clay Kit 532ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja