Ugodno!

Hempel Hard Racing 7679A TelCel 2,5 l bela

113,90  z DDV

 

Opis

Hempel priročnik za barvanje

Koda: 7679A-10101 Hempel Hard Racing TelCel 2,5 l bel      

Novi TecCel Hempel Hard Racing je nov izboljšan antivegetativni premaz z dolgo življenjsko dobo . Eden ključnih sestavnih delov njegove formule TecCel omogoča kvalitetnejši zaključni sloj,  ki zmanjšuje trenje z vodo, tako da plovilo dosega večje hitrosti oz. manjšo porabo goriva. Nanesete ga lahko tudi do tri mesece pred ponovno uporabo čolna in v tem času ne bo izgubil svojih odličnih lastnosti. Biocidni elementi delujejo s pomočjo posebnega difuznega sistema in kombinirajo visok odmerek bakrovega oksida z drugimi organskimi biocidi.

Novi TecCel Hempel Hard Racing ponuja odlično zaščito pred vsemi vrstami organizmov. Še posebej je primeren za motorna plovila in hitre jadrnice, ker se ga lahko po nanosu površinsko brusi in s tem doseže še bolj gladek zaključni sloj in večjo hitrost. Je izredno odporen proti obrabi, zato se lahko koristi na področjih z močnimi vodnimi tokovi in močnim plimovanjem. Primeren je za plovila iz steklo-plastike, jekla in lesa. Ni uporaben za plovila iz aluminija.

Priporoča se nanašanje s čopičem ali valjčkom in sicer najmanj tri do pet premazov.

Pokrivnost: 13m2/L

Razredčilo: 08080

Splovitev: Minimalno 7 ur pri 10°C, 4 ure pri 20°C in 3 ure pri 30°C; Maksimalno: ne obstaja

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST HARD RACING7679A10101

PODATKI IZ CLP ETIKETE HARDRACING BELI

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hempel Hard Racing 7679A TelCel 2,5 l bela”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja