Ugodno!

Hempel Hard Racing 7679A TelCel 0,75 l bela

36,90  z DDV

Opis

Hempel priročnik za barvanje

Koda: 7679A-10101 Hempel Hard Racing TelCel 0,75 l bela     

Novi TecCel Hempel Hard Racing je nov izboljšan antivegetativni premaz z dolgo življenjsko dobo . Eden ključnih sestavnih delov njegove formule TecCel omogoča kvalitetnejši zaključni sloj,  ki zmanjšuje trenje z vodo, tako da plovilo dosega večje hitrosti oz. manjšo porabo goriva.

Novi  Hempel Hard Racing TelCel ponuja odlično zaščito pred vsemi vrstami organizmov. Še posebej je primeren za motorna plovila in hitre jadrnice, ker se ga lahko po nanosu površinsko brusi in s tem doseže še bolj gladek zaključni sloj in večjo hitrost. Je izredno odporen proti obrabi, zato se lahko koristi na področjih z močnimi vodnimi tokovi in močnim plimovanjem. Primeren je za plovila iz steklo-plastike, jekla in lesa. Ni uporaben za plovila iz aluminija.

Uporaba: Temperatura naj znaša več kot 5°C. Iz trupa predhodno odstranite olje in maščobe s sredstvom PRE-CLEAN. Po morebitnem brušenju površine obvezno prah sperite s sladko vodo in površino posušite. Po potrebi predhodno nanesite UNDERWATER PRIMER, kot zaporo za morebiti nekompatibilen stari antivegetativni premaz. Premaz vsebuje težke pigmente, zato ga je potrebno pred in med uporabo dobro mešati. Pri novih plovilih priporočamo najprej nanos 2x premaz Light Primerja in nato 1x premaz z Underwater Primerjem, kot veznim premazom (ni nujno). Nato 2x premaz z a/f Hard Racing TelCel in dodaten premaz na bolj obremenjenih mestih..

Splovitev: Minimalno 7 ur pri 10°C, 4 ure pri 20°C in 3 ure pri 30°C; Maksimalno: ne obstaja

Prekrivnost: 13 m2/L   Nanos: čopič ali valjček

Razredčilo:  08080

 

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.

VARNOSTNI LIST HARD RACING7679A10101

PODATKI IZ CLP ETIKETE HARDRACING BELI

 

Komentarji

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hempel Hard Racing 7679A TelCel 0,75 l bela”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja